Krantenkoppen

Wall Street: 3M krijgt beurskoers niet gelijmd

20:38 Een uitschuiver van 3M zet de Dow Jones onder druk. Netflix sluit kort voor de publicatie van zijn kwartaalupdate nog een belangrijke deal.

Meer krantenkoppen in België

Oekraïense hulpverlener ziet hoe oorlog zijn land binnenstebuiten keert: “Als we vandaag stoppen met schieten, is morgen heel ons land bezet”

In februari 2014 bracht reporter Jesse Van Regenmortel verslag uit van de Maidanrevolutie in Kiev, samen met fotograaf Mikita Zavilinskyi. Tien jaar later is de Oekraïner medisch hulpverlener aan het front, en ziet hij hoe de oorlog zijn land binnenstebuiten keert. “Als we vandaag stoppen met schieten, is morgen heel ons land bezet.”

Lees meer »

OnlyFans-account van ‘The Sopranos’-actrice Drea de Matteo is schot in de roos: “Na vijf minuten kon ik mijn schulden afbetalen”

“OnlyFans heeft mijn leven gered.” Drea de Matteo (52), bekend van haar rol als Adriana La Cerva in de misdaadserie ‘The Sopranos’, lanceerde eind augustus haar account op de populaire adultsite. De Amerikaanse actrice kampte destijds met geldproblemen en koos er daarom voor om pikante content te delen. Die problemen zijn intussen van de baan: ze kon haar hypotheekschulden binnen

Lees meer »

Meer dan 2 minuten en 17 keer draaien: bestuurder heeft alle moeite van de wereld om uit piepkleine parkeerplaats te raken

Stadsbewoners weten dat parkeren in het centrum van een grote stad geen sinecure is. Als je al een plekje vindt, moet je er eerst nog in kunnen parkeren én er nadien nog weer uit geraken ook. Dat laatste ondervond een bestuurder in New York. Het kostte de automobilist alle moeite van de wereld om uit een piepklein plekje te manoeuvreren.

Lees meer »

“Dat De Zeemeeuw afgebroken wordt, is een kwakkel”: uitbaters van populair café weerleggen geruchten

Menig vaste tooggast zal zich ongetwijfeld verslikt hebben in zijn Blonde Betsy bij het horen van het nieuws, maar uiteindelijk bleek het bericht dat café De Zeemeeuw in Bredene zou verdwijnen een kwakkel. “We hebben nogal wat reacties mogen ontvangen”, legt herbergierster Vanessa Debruyne uit.
The post “Dat De Zeemeeuw afgebroken wordt, is een kwakkel”: uitbaters van populair café weerleggen

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kiev meldt Russische drone- en raketaanvallen – “Geen gevechtsrol voor Franse soldaten mochten die naar Oekraïne gaan”

De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land. Macron voegde er echter wel ter nuance aan toe dat er momenteel geen overeenstemming bestaat

Lees meer »

Influencer ontdekt al snel waarom eten op het strand geen goed idee is: “Ik wilde gewoon een leuke video van mijn slaatje”

Een Amerikaanse influencer wilde gewoon een “leuke video maken van een slaatje eten op het strand”, maar ze had geen rekening gehouden met de aasgieren – in dit geval meeuwen – die op de loer lagen. Zodra Louise het deksel van haar maaltijd haalde, dook een hele zwerm op boven haar hoofd. Haar video – en ietwat trage opmerkingsvermogen –

Lees meer »

Assisen Scalpelmoord: Oudaha probeerde net voor de moord woning van buurmeisje binnen te dringen

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) heeft een toenmalige vriendin van de beschuldigde een opvallende getuigenis afgelegd. De jonge vrouw verklaarde hoe ze in ruil voor cocaïne seks had met de beschuldigde. Net voor de moord op Jill Himpe (36) probeerde Oudaha op 5 november 2019 ook de woning van de getuige binnen te dringen.
The post Assisen Scalpelmoord:

Lees meer »