Krantenkoppen

Werknemer lunapark probeert beelden te maken onder rok van jonge vrouw

Tijdens de Paasfoor in 2022 zou een werknemer van een lunapark geprobeerd hebben foto’s te nemen onder de rok van een vrouw. Op zijn gsm werden foto’s gevonden. Hij riskeert nu 8 maanden cel.

Samen met haar jonge zusje leefde een jongedame zich op 27 april 2022 uit in een lunapark tijdens de Paasfoor in Kortrijk. Uit het niets kwam medewerker B.L. haar helpen. Of dat liet hij toch uitschijnen. Hij hing de hele tijd rond de twee zussen, tot de oudste plots voelde dat hij aan haar rok aan het prutsen was.

Wat bleek, de man probeerde foto’s te maken van onder haar rok. “Hij beweerde echter dat hij enkel haar benen wilde fotograferen. De eerste keer vanop afstand, daarna wat dichterbij”, aldus het Openbaar Ministerie.

Voorkeur voor voeten

“Na een grondige uitlezing van de gsm werd een foto gevonden waaruit duidelijk bleek dat hij probeerde beelden te maken van onder de rok.”

Op zijn gsm werden nog 16 seksueel getinte, maar niet strafbare foto’s van minderjarigen gevonden. Op zijn iPad werden beelden van de benen van een ander slachtoffer gevonden en werd duidelijk dat de man een voorkeur heeft voor voeten. Voor de feiten van voyeurisme riskeert de man nu 8 maanden cel en een boete van 400 euro. Een uitspraak volgt op 26 februari.

The post Werknemer lunapark probeert beelden te maken onder rok van jonge vrouw is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Dienstverlening loopt mank”: N-VA Blankenberge stelt problemen recyclagepark aan de kaak

Volgens oppositiepartij N-VA laat het recyclagepark aan de Scharebrugstraat in Blankenberge momenteel heel wat te wensen over. Ze wijst onder meer naar de goot voor waterafvoer, die op bepaalde plaatsen is stukgereden. Ook zou er een gat in de omheining zijn, waardoor indringers er gemakkelijk binnen geraken. “De meerderheid laat het recyclagepark verkommeren ten koste van de veiligheid van burgers,

Lees meer »

“Onaanvaardbaar om ons privéleven zo aan te vallen”: Marion Rousse slaat terug naar Lefevere na scherpe uitspraken over Alaphilippe

Het zit er bovenarms op tussen Patrick Lefevere en de clan-Julian Alaphilippe. Na enkele scherpe uitspraken van de CEO van Soudal Quick-Step over de mindere jaren van zijn Franse poulain in HUMO, heeft nu Marion Rousse, partner van Alaphilippe, Lefevere van antwoord gediend. “Stop met lukraak te praten en toon meer respect en klasse.”

Lees meer »

Frans wijnhuis denkt werknemer te betrappen op diefstal van vier flessen Bourgogne. Politie stuit wat later op “levenswerk” van 7.000 gestolen flessen

Een werknemer van een wijnhuis in de Bourgondische stad Beaune is betrapt op de diefstal van vier flessen Bourgogne. Althans, daar leek het in eerste instantie op. De politie ging naar zijn huis en trof bij de verdachte niet alleen de vier gestolen flessen aan, maar “zijn levenswerk” in de wijnkelder: duizenden flessen Bourgogne, melden plaatselijke media.

Lees meer »

Einde brutale slachting van zo’n 6 miljoen ezels per jaar voor Chinees medicijn: Afrikaanse Unie voert verbod op handel in

In 55 Afrikaanse landen mogen ezels niet langer geslacht worden voor hun huid. Dat heeft de Afrikaanse Unie beslist tijdens een top in Ethiopië. De ezelshuiden zijn erg gegeerd omdat er traditionele Chinese medicijnen van worden gemaakt. Dierenwelzijnsorganisaties noemen het een "historisch akkoord. Vooral in Afrika en Zuid-Amerika is het aantal ezels de afgelopen jaren sterk afgenomen.

Lees meer »

Waarom Ferran Jutglà ook bij Club Brugge telkens weer terugvecht

Vallen en opstaan, het is ‘the story of his life’. Zondag wil Ferran Jutglà (25) voorgoed uit de schaduw van de geschorste Igor Thiago treden. Een blik in het hoofd van de koppige en eigenzinnige Catalaan, die niet van plan is deze kans bij Club Brugge te laten schieten. “Ferran wil niet proberen Thiago eruit te spelen, hij wil gewoon

Lees meer »

Horeca op de Grote Markt kijkt uit naar Kuurne-Brussel-Kuurne

Sinds begin augustus en oktober vind je op de twee hoeken van de Grote Markt respectievelijk krokettenbar Chapeluur en restaurant/tearoom La Bohème. “Kuurne-Brussel-Kuurne is het eerste grote event dat we hier meemaken. We kijken ernaar uit”, klinkt het bij de twee.
The post Horeca op de Grote Markt kijkt uit naar Kuurne-Brussel-Kuurne appeared first on KW.be.

Lees meer »