Krantenkoppen

Wie betaalt zijn salaris nu, hoe betrokken is Antwerp en wanneer is er uitspraak? Alles wat u moet weten over het beroep van Overmars

Marc Overmars gaat in beroep tegen zijn wereldwijde schorsing van de FIFA. Maar wat betekent dat nu concreet? Vijf vragen over het beroep van de sportief directeur van Antwerp beantwoord.

Meer krantenkoppen in België

Kelly Clarkson in de clinch met producer van ‘American Idol’ nadat ze weigerde om make-up te dragen

“Eén van de producers was absoluut geen fan van mij.” In een aflevering van de ‘Smartless’-podcast heeft Kelly Clarkson (41) onthuld dat ze zich tijdens ‘American Idol’ niet bepaald populair gemaakt heeft. De zangeres weigerde namelijk om make-up te dragen gedurende een aflevering. “Ik moest het podium niet op, dus in mijn ogen was het nergens voor nodig.”

Lees meer »

“Ze is veel te hoog gegrepen voor mij”: Mathieu Terryn vertelt over zijn grote liefde Marie in ‘Sergio over de grens’

Omringd door een dik sneeuwtapijt, laat Mathieu Terryn (30) zijn hart spreken in ‘Sergio over de grens’. De Bazart-frontman en de topkok trekken samen naar Zwitserland, waar Mathieu zich opvallend openstelt over zijn vrouw Marie (30), die hij in zijn prille jeugd tijdens een skiles leerde kennen. Al die jaren later is Mathieu nog verliefder en gelukkiger dan ooit. “Marie

Lees meer »

Kapiteins van Sportiva B en C willen seizoen in schoonheid afsluiten: “Weinig geheimen voor elkaar”

In Promo 4 spelen dit jaar twee ploegen van volleybalclub Sportiva Langemark. De B-ploeg is een piepjonge ploeg die momenteel op de achtste plaats staat in Promo 4. De C-ploeg heeft iets meer ervaring en zij bekleden de vijfde stek. Tijd om de beide captains even voor te stellen: Elena Werquin (16, Sportiva Langemark B) en Cato Vercruysse (20, Sportiva

Lees meer »

▶ HLN 1924: “Bovendien struikelde een der samenzweerders en liet zijn doos met gereedschap vallen”

In ‘HLN 1924′ hoor en lees je Het Laatste Nieuws van dag op dag honderd jaar geleden. We duiken in onze archieven en pikken er elke dag een bijzonder artikel uit. Klik hierboven en luister naar ‘Mislukte samenzwering’ uit Het Laatste Nieuws van 26 februari 1924. Wil je andere pareltjes uit de HLN-geschiedenis beluisteren en lezen, klik dan hier.

Lees meer »

Koksijde is hoofdlocatie van vijftiende Eneco Clean Beach Cup

Koksijde is op 24 maart de hoofdlocatie van de Eneco Clean Beach Cup. Tijdens het evenement verzamelen duizenden vrijwilligers in de verschillende kustgemeenten om afval op het strand op te ruimen. Vorig jaar werd er in totaal vijf ton afval verzameld op de stranden.
The post Koksijde is hoofdlocatie van vijftiende Eneco Clean Beach Cup appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijf vrouwen gedood in Wenen in één dag tijd

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn vrijdag vijf vrouwen om het leven gebracht. Drie van hen werden doodgestoken in een bordeel. Elders in de stad werden een moeder en haar dochter om het leven gebracht. Het lijkt te gaan om twee losse zaken waar geen verband tussen is.

Lees meer »

“25ste keer ‘koekenbak’”: woning van Romy mogelijk onbewoonbaar nadat zoveelste bestuurder crasht tegen gevel

Opnieuw heeft een voertuig de woning geramd van Romy Van Oostende (62) in een bocht op de Kortenbergsesteenweg in Steenokkerzeel. “De 25ste keer op 22 jaar dat ik hier woon schat ik”, klinkt het gelaten. Het pand liep ernstige schade op. “Het is zelfs afwachten of ik hier met mijn zoon ga kunnen blijven wonen.” De inzittenden gingen er na

Lees meer »

Ladies Night in ‘t Kruispunt: “Ook heren zijn welkom!”

Op zaterdag 6 april organiseren vrouwelijke ondernemers een Ladies Night in zaal ‘t Kruispunt in Eernegem. De bedoeling is de naambekendheid van hun producten te vergroten.
The post Ladies Night in ‘t Kruispunt: “Ook heren zijn welkom!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdachte van verdwijning Madeleine McCann zwijgt in rechtszaal

Christian Brückner, de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de verdwijning van de Britse peuter Madeleine McCann, heeft vrijdag in de rechtbank geen uitspraken gedaan. De 47-jarige Brückner moet zich in het Duitse Braunschweig verantwoorden voor meerdere aanklachten van verkrachting en kindermisbruik, begaan tussen 2000 en 2017 in Portugal, waar ook McCann verdween.

Lees meer »