Krantenkoppen

Zelfs wanneer ze mensen moet ontslaan, houdt Anna Wintour haar iconische zonnebril op: “Ongepast en walgelijk”

Modediva Anna Wintour (74) zonder haar vertrouwde zonnebril? Dat krijgen we bijna nooit te zien. Anna zet die zelfs niet van haar neus om mensen te ontslaan, beweert een ontevreden werknemer op X.

Meer krantenkoppen in België

Shorttracker Fré Van Damme met ambitie op WK in Polen

Het zijn twee belangrijke weken voor Fré Van Damme uit Assebroek. Vorig weekend nam hij deel aan de laatste Worldcup in Heerenveen, om dan door te reizen naar het Poolse Gdansk, waar tot en met zondag 25 februari het WK shorttrack voor junioren plaatsvindt.
The post Shorttracker Fré Van Damme met ambitie op WK in Polen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Giovanni Longueville scoort vlot bij Sporting Club Blankenberge (3e afdeling): “Ik wil nog eens stunten in nationale”

Na nieuwjaar pakte de kustformatie uit met vijf puntendelingen op rij en verloor zopas met het kleinste verschil op bezoek bij Sint-Denijs. In de klassering blijven de jongens van het trainersduo Steven Van Moeffaert en Aaron Bruning op positie zeven staan, maar de hunker naar een nieuwe deugddoende overwinning is groot.
The post Giovanni Longueville scoort vlot bij Sporting Club

Lees meer »

LIVE. Begrafenis Navalny in Moskou

Aleksej Navalny wordt vandaag in Moskou begraven. De ordediensten zijn massaal aanwezig, want de uitvaart mag van het Kremlin geen massamanifestatie worden. Volg de gebeurtenissen hier live.

Lees meer »

Politie zoekt al vijf dagen naar vermiste Dirk (54) na wandeling op Azoren: “Willen familie duidelijkheid verschaffen”

De Portugese politie zoekt al vijf dagen naar een Belg die vermist is geraakt op de Azoren. Dirk Denis (54) verdween tijdens een wandeling rond een kratermeer in een oude vulkaan op São Miguel. Ondertussen vrezen de lokale autoriteiten het ergste. “Het ziet er niet goed uit”, aldus woordvoerder Helder Madeiros (Comando Regional dos Açores).

Lees meer »

Mercosur-akkoord is in strijd met Europese klimaatwetten, zegt Greenpeace

De handelsovereenkomst tussen de Europese Unie en de Mercosur-landen (Brazilië, Argentinië, Uruguay en Paraguay) is in strijd met de Europese klimaatwetten. Dat zegt althans Greenpeace, op basis van een juridische analyse door haar Duitse afdeling. De Mercosur-overeenkomst zou leiden tot een toename van de uitstoot van broeikasgassen.

Lees meer »

Geert Messiaen schrijft tiende boek over vergrijzingsproblematiek: “Ik ben van de protestgeneratie”

Leve het actieve burgerschap voor de ouderen, dat is kort en bondig samengevat waar Geert Messiaen in zijn tiende boek voor pleit. “Ik kon het niet laten om net voor de verkiezingen toch nog wat aandacht te vragen voor de tsunami aan problemen die op ons afkomt.”
The post Geert Messiaen schrijft tiende boek over vergrijzingsproblematiek: “Ik ben van de

Lees meer »

Vrouw (27) zegt dat ze een vriendje heeft tegen opdringerige man, maar die gelooft het niet en ‘ondervraagt’ haar minutenlang

De 27-jarige Mary Johnson uit Milton Keynes – die single is – is geïrriteerd. Tijdens het shoppen werd ze aangesproken door een man die haar meerdere complimenten gaf en uiteindelijk om haar nummer vroeg. De Britse dacht de man vriendelijk te kunnen afwijzen door te zeggen dat ze een vriend had, maar dat leek niet te werken. De opdringerige man

Lees meer »

Wie heeft Magda gezien?

Op zaterdag 24 februari 2024, omstreeks 13.30 uur, verliet de 62-jarige Magda Denon het ziekenhuis AZ Oostende in de Gouwelozestraat in Oostende. Diezelfde dag, omstreeks 19.30 uur, werd zij nog opgemerkt in Gistel. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.
The post Wie heeft Magda gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »