Krantenkoppen

Zelfs wanneer ze mensen moet ontslaan, houdt Anna Wintour haar zonnebril op

Modediva Anna Wintour (74) zonder haar vertrouwde zonnebril? Dat krijgen we bijna nooit te zien. Anna zet die zelfs niet van haar neus om mensen te ontslaan, beweert een ontevreden werknemer op X.

Meer krantenkoppen in België

Twee nieuwe combi’s voor Politiezone Gavers

Politiezone Gavers nam onlangs twee nieuwe combi’s type Mercedes Vito 119 CDI Tourer in gebruik. Dit ter vervanging van twee uit dienst genomen voertuigen.
The post Twee nieuwe combi’s voor Politiezone Gavers appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dit jubileum maakt me blij, maar ook triest. Als ik die foto’s zie …”: Herbert Flack en co keren terug op de buis met ‘Aspe’

Twintig jaar geleden zond VTM de allereerste aflevering van ‘Aspe’ uit. Een feestelijk jubileum dat niet onopgemerkt voorbij gaat: vanaf morgen is de iconische reeks terug te zien op VTM3. Hét moment dus om er nog een Duveltje op te drinken met Herbert Flack (74), Francesca Vanthielen (51) en Lucas Van den Eynde (64). Een gesprek over Duvels in de

Lees meer »

STANDPUNT. De chemiecluster is niet vanzelfsprekend

Hoog bezoek in Antwerpen dinsdag. De top van de Belgische politiek, de Europese Commissievoorzitter en meer dan zeventig CEO’s van grote Europese bedrijven hielden er een top over de toekomst van de industrie in Europa. Die ziet er niet rooskleurig uit. Commissievoorzitter Ursula von der Leyen wil daar iets aan doen.

Lees meer »

Je energieleverancier mag tot 2 jaar na datum een correctiefactuur sturen

Een energieleverancier mag je nog tot 2 jaar na datum een wijziging van de jaarafrekening sturen. Zoiets heet een "correctiefactuur". Dat is bepaald in het Consumentenakkoord. "Zowel de energieleverancier zelf als de distributienetbeheerder mogen de afrekening corrigeren. De ene heeft daar 1 jaar de tijd voor, de andere 2 jaar", zegt Ombudsman voor Energie Eric Houtman.

Lees meer »

Grote belangstelling voor Oostrozebeekse kidsquiz

In navolging van de jaarlijkse verenigingenquiz voor volwassenen, werd nu ook voor de tweede keer een kinderquiz georganiseerd voor alle lagere scholieren. De organisatie gaat uit van de kindergemeenteraad, gesteund door jeugdconsulente Bieke Coucke.
The post Grote belangstelling voor Oostrozebeekse kidsquiz appeared first on KW.be.

Lees meer »