Krantenkoppen

Zit er een luchtje aan het Vlaamse geurbeleid? ‘Geurhinder is jarenlang veel te laks beoordeeld’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Meesteroplichter Piet Van Haut riskeert twee jaar cel voor plunderen rekening van Knokse vriendin

De bekende meesteroplichter Piet Van Haut (56) riskeert in beroep twee jaar cel Hij gaf via een bankkaart van een Knokse vriendin 56.000 euro uit. “Maar we hebben die kaart samen aangevraagd en ik mocht ze gebruiken!”, beweerde hij. Ondanks het feit dat hij invalide is verklaard, wil hij wel een werkstraf uitvoeren.
The post Meesteroplichter Piet Van Haut riskeert

Lees meer »

Zaak ontploft: anonieme bron lekt vermeende WhatsApp-conversatie van Horner met jongedame, Red Bull-teambaas reageert kort

Een nieuwe wending in de zaak Christian Horner zorgt voor ongeziene chaos bij Red Bull: een anonieme bron lekte een hele hoop WhatsApp-berichten die de Red Bull-teambaas naar de jongedame die hem beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag zou hebben gestuurd. En die berichten, die wij konden inkijken, bevestigen dat er wel degelijk iets aan de hand was tussen de twee.

Lees meer »

“Net nu Deila meer dan ooit een klankbord nodig heeft, is het bureau van Mannaert al leeggehaald”

De crisis bij Club Brugge is compleet na de bekeruitschakeling tegen Union. Ronny Deila ligt steeds meer onder vuur, maar, zo stelt onze chef voetbal Niels Poissonnier: “De schuld alleen in de schoenen van Deila schuiven, zou té gratuit zijn. Club wíst dat Deila in de eerste plaats een gevoelsmens en peoplemanager is. En net nú ontbreekt het hem aan

Lees meer »

Bijna iedereen “gebuisd” en frictie tussen de rekruten in ‘Kamp Waes’: “Die gaan het straks mogen uitleggen”

“Schandalig.” Meer dan één woord had drilinstructeur Fly niet over voor de manier waarop de rekruten in ‘Kamp Waes’ hun ultieme missie aanpakten. Eén superkandidaat stak er bovenuit, maar voor de rest was iedereen “grandioos gebuisd.” De opeenstapeling van foute beslissingen en misverstanden zorgde voor frictie bij de kandidaten. “Kleine tip, Jolan. Als je niet wil slapen, ga dan niet

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Nutella voor het eerst dit jaar in promotie: “Ik heb meteen 40 potten gekocht”

Goed nieuws voor liefhebbers van Nutella. De hazelnootpasta staat voor het eerst dit jaar in promotie, waardoor je nu bij twee warenhuisketens 70 procent korting krijgt op de tweede pot. Omgerekend is dat 35 procent korting op beide potten. “Sla je slag, want dit gebeurt niet vaak”, weet Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt

Lees meer »

Natuurpunt wil bessenstruiken en fruitbomen aanplanten: “Gezonde sneukelpuntjes”

Jaargang 4 alweer van het burgerbudget, waarbij een maximumbedrag van 5.000 euro klaarligt voor wie het beste projectvoorstel indient om de gemeente voor iedereen nog wat aangenamer te maken. En dat hebben ze bij Natuurpunt Kortemark duidelijk goed gehoord, want daar zijn ze opnieuw met een lumineus voorstel.
The post Natuurpunt wil bessenstruiken en fruitbomen aanplanten: “Gezonde sneukelpuntjes” appeared first

Lees meer »

Bedrijf riskeert fikse boete na fatale val Geert (53): “’s Ochtends zond hij een bericht naar zijn jarige petekind, ’s middags was hij dood”

Drie jaar nadat arbeider Geert Ramboer (53) uit Diksmuide om het leven kwam bij een tragisch arbeidsongeval nabij het sluizencomplex in Ooigem is zijn werkgever voor de Brugse strafrechtbank verschenen. Het arbeidsauditoraat eist een geldboete van 24.000 euro, maar het bedrijf legt de schuld volledig bij het slachtoffer. “Dit maakt het leed alleen maar zwaarder”, zucht zus Els.
The post

Lees meer »

Landbouwer Koen Demonie uit Staden op Vlaams Belang-lijst Vlaams parlement

Landbouwer Koen Demonie (57) uit Staden krijgt van Vlaams Belang de 15de plaats op de lijst voor het Vlaams Parlement toebedeeld. Demonie zetelde tot 2018 ook in de Stadense gemeenteraad, aanvankelijk voor N-VA en later als onafhankelijke. Hij is ook kandidaat voor Vlaams Belang in Staden als er daar voor de verkiezingen een lijst zal ingediend worden.
The post Landbouwer

Lees meer »