Krantenkoppen

Zoekactie naar jongeman die na avondje stappen is verdwenen nog altijd aan de gang in Torhout

In de buurt van Torhout wordt nog altijd gezocht naar de man van 27 uit Ingelmunster die zondag aan een discotheek is verdwenen. De politie bekijkt de camerabeelden uit de omgeving en zet speurhonden en een politiehelikopter in. Ook in Lichtervelde wordt er gezocht.

Meer krantenkoppen in België

“We laten ons niet intimideren”: burgemeester verbolgen na aanslag met molotovcocktail op politiecommissariaat in Kortrijk

Dinsdagmorgen rond 8.30 uur is het politiecommissariaat van de politiezone Vlas in de Minister De Taeyelaan bestookt met een molotovcocktail. De schade aan de inkom is aanzienlijk, het personeel dat de onthaalbalie bemande is in shock. Burgemeester Vincent Van Quickenborne is ook geschokt. “De stad en politie laten zich niet intimideren door dit soort verwerpelijk gedrag.”

Lees meer »

Wat nu Shari er niet bij is? Grace Verbeke blikt vooruit naar voorjaar bij de dames

Ook de dames beginnen met de Omloop aan hun Vlaamse voorjaar. Grace Verbeke, winnares van de Ronde van Vlaanderen van 2010 en vandaag sportdirecteur bij Lotto-Dstny Ladies, blikt vooruit. “Iemand als Shari Bossuyt zit er niet meteen weer aan te komen. Al kunnen de West-Vlaamse meisjes wel verrassen.”
The post Wat nu Shari er niet bij is? Grace Verbeke blikt

Lees meer »

Acht nieuwe medewerkers openen samen met Dieter Coppens ‘Restaurant misverstand’ aan zee

Op donderdag 14 maart start het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’. Dieter Coppens (46) neemt opnieuw acht mensen met jongdementie onder de arm voor een onvergetelijke ervaring: Geert, Lieve, Annick, Fons, Els, Anne, Gie en Jan. Ze zullen deze keer niet alleen samenwerken in een restaurant in Oostende, ze gaan tijdens hun werkweek ook echt samenleven.

Lees meer »

Eerste steen van bedrijvenpark Stuyf in Izegem gelegd

Voor de eerstesteenlegging van het nieuwe bedrijvenpark Stuyf in Izegem werden donderdag de grote middelen bovengehaald. Stijn, één van de eerste gebruikers, mocht kraanman van dienst spelen om symbolisch een plaat op de juiste plaats te manoeuvreren. In totaal bouwt ontwikkelaar Hexagon uit Roeselare er vier bedrijfsverzamelgebouwen, waar in totaal 32 ondernemers terecht kunnen.
The post Eerste steen van bedrijvenpark

Lees meer »

Drie dagen topdarts in de Tieltse Europahal

De driedaagse van het tweede Inofec dartstornooi van dartsclub ‘t Pompierke startte op vrijdagavond met het PRICE-tornooi voor Tieltenaren en leden van een Tieltse vereniging. Op zaterdag volgden de dubbels en enkels. De laatste dag stond in teken van G-darts en de jeugd. In het totaal gooiden meer dan 400 darters met pijltjes, een groot succes volgens de organisatie.
The

Lees meer »

Nu al 2,3 miljard ton: wereldwijde afvalberg blijft maar groeien

De hoeveelheid afval blijft wereldwijd fors toenemen. Als er geen actie wordt ondernomen, zal de wereldwijde afvalberg verder aangroeien van 2,3 miljard ton (in 2023) tot 3,8 miljard ton in 2050. Dat zal ook grote gevolgen hebben voor de economie en de volksgezondheid, zo staat woensdag in een rapport van UNEP, het Milieuprogramma van de Verenigde Naties.

Lees meer »