Krantenkoppen

Zoektocht naar vermiste Jonas (27) gaat door: “Bekijken beelden om te zien waar we gericht kunnen gaan zoeken”

Na twee dagen zoeken en uren speurwerk is er nog steeds geen spoor van de 27-jarige vermiste Jonas Heggermont uit Ingelmunster. Hij verdween zondagochtend om 3.45 uur aan discotheek Place 2 Party in Torhout. “We bekeken maandagavond – en nacht camerabeelden, maar vonden nog geen spoor”, zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen. “Vandaag bekijken we nog steeds beelden om te zien waar we nog gericht kunnen gaan zoeken.”

Meer krantenkoppen in België

Trump moet van rechter in totaal 454 miljoen dollar betalen in fraudezaak

De Amerikaanse oud-president Donald Trump moet van de rechter in New York in totaal 454 miljoen dollar (419 miljoen euro) betalen in het fraudeproces tegen hem. Bovenop de boete van bijna 355 miljoen dollar die de rechter hem vorige week oplegde, komt nog eens 99 miljoen dollar aan rente. Dat staat in een officiële bekendmaking die de rechtbank vrijdag heeft gepubliceerd.

Lees meer »

Familie De Sloover deelt passie voor judo

Judo zit bij Sibren (17) en Nils (16) in het bloed en dat heeft alles te maken met papa Kevin De Sloover (45) die 35 jaar geleden als kleine jongen mee aan de wieg stond van judoclub Kodokan. Nu Sibren met succes een opleiding tot initiator kon afwerken, lijkt de judotoekomst verzekerd in Wingene.
The post Familie De Sloover deelt

Lees meer »

Pep Guardiola geeft update over Kevin De Bruyne: “Hij is niet geblesseerd, maar ik weet niet of hij al 100% is”

Kan Manchester City een zeventiende wedstrijd op rij ongeslagen blijven? Na de gewonnen inhaalwedstrijd van afgelopen week (1-0 tegen Brentford) gaat City op bezoek bij The Cherries van Bournemouth. Krijgen we De Bruyne weer op het veld te zien, nadat hij tegen Brentford aan de bank gekluisterd bleef vanwege “een probleempje” aan de hamstring? Volg het op de voet in

Lees meer »

Thomas Julian – afkomstig uit Zwevegem – woont in Namen, maar viert zijn 30ste verjaardag in Roeselare: “Ik moet nog altijd mijn identiteitskaart tonen of ik wel 18 jaar ben”

Op zondag 21 april viert Thomas Julian zijn 30ste verjaardag in Vespa’z 4 in Roeselare. Thomas is afkomstig uit Zwevegem. Hij verhuisde naar Namen. Jawel, dat klopt en is niet bij de deur, maar dat komt omdat zijn ouders daar al vele jaren dichtbij een buitenverblijf hebben en omdat hij voor zijn Duitstalige carrière vanaf Namen zover niet meer moet

Lees meer »

Plafond op socialemediauitgaven van politieke partijen lijkt haalbaar

De meerderheidspartijen lijken het er min of meer over eens dat er een jaarlijks plafond moet komen op de uitgaven van partijen op sociale media. Dat blijkt uit een tabel met de reacties van de fracties op de 34 voorstellen van het burgerpanel ‘We need to talk’, die Belga kon inkijken. Een algemene verlaging van de partijdotaties stuit op verzet

Lees meer »

KFC Doomkerke (3B) moet zondag winnen

Promovendus KFC Doomkerke had gerekend op een rustig seizoen in derde provinciale B, maar op enkele speeldagen van het einde is er nog geen zekerheid over een verlengd verblijf. In dat opzicht wacht zondag een belangrijke thuisconfrontatie tegen het voorlaatst geklasseerde FC Veldegem.
The post KFC Doomkerke (3B) moet zondag winnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeente Pittem plaatst tien laadpalen voor elektrische wagens

Het gemeentebestuur van Pittem rolt de publieke laadinfrastructuur voor elektrische wagens uit en plaatst dit jaar tien extra publieke laadpalen in de gemeente. Aanleiding is het Lokaal Energie- en Klimaatpact dat het gemeentebestuur ondertekende. Met dit pact slaan Vlaanderen en de lokale besturen de handen in elkaar om samen de nodige veranderingen in het energie- en klimaatbeleid waar te maken.

Lees meer »

Nicholas Goossens: “Ik wil weer koers kunnen maken”

Het West-Vlaams kampioenschap tegen de klok op donderdag 4 april en drie dagen later het PK op de weg voor de beloften in Rollegem, voor Nicholas Goossens (19) worden het de eerste belangrijke afspraken in z’n tweede U23-seizoen.
The post Nicholas Goossens: “Ik wil weer koers kunnen maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »