Krantenkoppen

Zware brand bij Mercedes-garage: beelden tonen hoe auto’s in vlammen opgaan

In de nacht van maandag op dinsdag is een zware brand uitgebroken bij Groep Jam, een Mercedes garage op het bedrijventerrein Ekkelgaarden in Hasselt. Verschillende wagens werden verteerd door de vlammen.

Meer krantenkoppen in België

‘State of the Union’ van Jurgen Foré, de nieuwe COO van Soudal Quick-Step: “Hoe hoog Remco de lat legt voor zichzelf, zo hoog moeten wij ze leggen voor ons”

Dé grote opvolger van Patrick Lefevere bij Soudal Quick-Step? Van COO naar CEO? Eenvoud en bescheidenheid sieren, dus houdt Jurgen Foré (54) die boot nog even af. Zijn State of the Union getuigt wel alvast van gretigheid en ambitie. “Ik heb ruimte nodig om te ondernemen. En die krijg ik.”

Lees meer »

Hogeschool Odisee Aalst verdeelt gratis voorjaarsvallen in strijd tegen de Aziatische hoornaar: “We moeten de koningin zo vlug mogelijk verdelgen”

De Hogeschool Odisee Aalst verdeelt gratis in de stad 100 selectieve vallen om de Aziatische hoornaar te lokken, vooral dan de koningin. De school roept de inwoners op om de val in hun tuin of op terras te plaatsen. De Aziatische hoornaar vormt al jaren een bedreiging voor de andere inheemse insecten. Studenten van de Hogeschool Odisee wil nu nagaan

Lees meer »

“Ik zal ook zonder rijbewijs blijven autorijden”: 4 maanden rijverbod voor overmoedige dertiger met bijna 2 promille in bloed

“Ik zal ook blijven rijden als je mijn rijbewijs afpakt”. Een 32-jarige automobilist uit Roeselare bleek op 18 mei 2023 met bijna 2 promille alcohol in het bloed overmoedig én arrogant toen de politie hem op het Polenplein controleerde. Hij hield zich wel aan zijn belofte en dat kwam hem op 4 maanden rijverbod, een boete én een alcoholslot voor

Lees meer »

Ook Evocatiecommissie weerlegt klacht Club Brugge na afgekeurd doelpunt tegen KV Mechelen

De Evocatiecommissie van de Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft donderdag de klacht van Club Brugge afgewezen. Blauw-zwart wilde zijn partij tegen KV Mechelen, waarin een doelpunt onterecht afgekeurd werd, laten herspelen. Maar net zoals de Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal (DRP) eerder al besloot, ziet de Evocatiecommissie daar geen reden toe.
The post Ook Evocatiecommissie weerlegt klacht Club Brugge na afgekeurd

Lees meer »

Kunstenares Renee Lodewijckx maakt Ensordraaimolen

Renee Lodewijckx maakte ‘De goede rechters’ naar het werk van Ensor en wil er deze zomer mee op pad voor een performance. Het is de komende weken alvast te zien in ’t Kroegske en twee handelszaken met oog voor kunst.
The post Kunstenares Renee Lodewijckx maakt Ensordraaimolen appeared first on KW.be.

Lees meer »