Krantenkoppen

▶ Zo voelt het om met heftig verlies om te gaan: ‘Ik dacht: ik heb het verwerkt. Maar toen kreeg ik die paniekaanvallen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

William wacht zijn beurt niet af en grijpt ‘koningschap’ met beide handen: “Elizabeth zou van haar stoel vallen”

De Britse prins William (41) doet in principe precies wat het volk van hem gevraagd heeft toen Charles III het werk neerlegde. Maar niemand had verwacht dat hij zijn taak zó serieus zou nemen. De kroonprins grijpt het ‘tijdelijke koningschap’ met beide handen, en laat daarbij meteen horen wat voor vorst hij binnenkort zal zijn. Onder andere door een ‘gevaarlijk’

Lees meer »

KIJK. Amerikaanse tieners breken in bij autodealer en stelen 9 wagens, goed voor meer dan een half miljoen euro

Negen tieners hebben in Wisconsin in de Verenigde Staten een enorme buit gemaakt bij een diefstal. De tieners braken ‘s ochtends in bij een autodealer en gingen er elk vandoor met een auto. Op bewakingsbeelden is te zien hoe ze daarvoor zelfs zonder aarzeling een poort rammen. De waarde van de negen auto’s die de jongeren stelen, komt neer op

Lees meer »

Bpost-CEO sluit herstructurering niet uit na einde krantencontract: “We doen er alles aan om zoveel mogelijk jobs te behouden”

Als bpost in de toekomst minder kranten kan bezorgen, valt een herstructurering niet uit te sluiten. Dat heeft de nieuwe CEO Chris Peeters gezegd in de bevoegde Kamercommissie. "Maar we gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk volume en zoveel mogelijk jobs te behouden", zegt hij. Peeters deed ook zijn toekomstplannen voor het bedrijf uit de doeken.

Lees meer »

REPORTAGE. Op de Muur zijn ze klaar voor het wielerseizoen: “Voor de Omloop neem ik al enkele dagen voor de wedstrijd verlof”

Oef, ‘t is eindelijk weer koers! Bij de start van het Vlaamse wielerseizoen gingen wij op en rond de Muur van Geraardsbergen, het zelfverklaarde hart van de koers, de temperatuur opmeten. “Ik voel het al weken. De spanning, de stress, de euforie. Och, koers is ‘t schoonste dat er is.” En we konden niet anders dan de wielerliefhebbers ter plekke

Lees meer »