Krantenkoppen

‘50 Shades of Grey’-acteur belandt in ziekenhuis door processierupsen: “Ik dacht dat ik een hartaanval kreeg”

Jamie Dornan (41), vooral bekend van zijn rol in ‘50 Shades of Grey’, belandde in het ziekenhuis nadat hij symptomen van een hartaanval had ervaren. De acteur was op vakantie met ‘Good Morning Britain’-presentator Gordon Smart toen ze beiden plotseling onwel werden. “De artsen dachten aanvankelijk dat onze symptomen het gevolg waren van een overdosis cafeïne”, bekent Gordon.

Meer krantenkoppen in België

2,10% rendement op staatsbon: welke alternatieven doen nu al beter? En waarom kijkt u best nog even de kat uit de boom? Onze geldexpert legt uit

De kogel is (eindelijk) door de kerk: er komt géén tweede fiscaal voordelige staatsbon. Wie zijn spaargeld één jaar aan de overheid uitleent, zal daarvoor 2,10 procent nettorendement ontvangen. Is dat interessant genoeg voor u als spaarder? Welke alternatieven zijn er vandaag al op de markt die u minstens hetzelfde bieden, of beter? Of waarom is zo’n staatsbon voor u

Lees meer »

Poperinge kondigt Maand van de Hopscheuten aan: “Met culinaire verwennerijen”

In de Hoppestad staat maart elk jaar in het teken van de hopscheuten. Door het snelle groeiproces van deze groente, beter bekend als ‘het witte goud’, kan je slechts één maand per jaar genieten van de delicatesse. Stad Poperinge organiseert tal van activiteiten en ook elf restaurants serveren gerechten op basis van de hopscheuten.
The post Poperinge kondigt Maand van

Lees meer »

Kattenfoor van 23 februari tot en met 3 maart

Van vrijdag 23 februari tot en met zondag 3 maart strijkt de Kattenfoor weer neer op de Grote Markt in Ieper. Er zijn meer dan 35 kramen. De officiële opening door het schepencollege is op vrijdag 23 februari om 17 uur. De kinderen mogen als eerste genieten van de vele attracties en randanimatie. “Ook dit
The post Kattenfoor van 23

Lees meer »

‘Oppenheimer’ grote winnaar met zeven awards en prins William verschijnt zonder Catherine op de BAFTA’s

‘Oppenheimer’ van Christopher Nolan was zondagavond de grote winnaar op de BAFTA Awards, de belangrijkste Britse filmprijzen. De biopic over J. Robert Oppenheimer, de uitvinder van de eerste atoombom, was in dertien categorieën genomineerd en haalde uiteindelijk zeven awards binnen. Opvallend: ‘Barbie’, de grote concurrent van ‘Oppenheimer’, ging met lege handen naar huis.

Lees meer »

Clublegende Ulrik Le Fèvre (77) overleden

Zaterdag is de Deense voetballer Ulrik Le Fèvre overleden na een lange ziekte. Le Fèvre maakte deel uit van de gouden generatie van Club Brugge. Hij speelde er van 1972 tot 1977. De voetbalkunstenaar zal nooit vergeten worden in Brugge.
The post Clublegende Ulrik Le Fèvre (77) overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Scheidsrechter Johan (69) krijgt hartstilstand tijdens voetbalmatch, omstanders redden zijn leven: “Je zag meteen dat het ernstig was”

Johan Lamote (69) uit Beernem is zaterdag door het oog van de naald gekropen. De man, al jaren actief als voetbaltrainer en scheidsrechter, zakte vlak na de aftrap van de derby tussen de U15-jeugdploegen van Merendree en Aalter plots in elkaar. Twee omstanders, waaronder trainer van Merendree Thomas Lefere (40), snelden de man te hulp.

Lees meer »

“Afwachten of hij live overeind blijft”: kenners wikken en wegen nummer waarmee Mustii naar songfestival trekt

‘Douze points’ of stranden we in de halve finale? Mustii heeft dinsdagochtend het nummer gelost waarmee hij in mei ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. Met ‘Before the party’s over’ brengt de zanger een ode aan het leven. Een nobele ambitie, maar gaat hij daar in Zweden effectief mee scoren? We polsen bij enkele experten hoe zijn de kansen

Lees meer »

Goed te Potente wordt een stuk groener

Het Goed te Potente verwijst naar een historisch omwalde hoeve die ooit aan de Ommegangsdreef grensde. Het was een tempeliershoeve die later eigendom werd van Jan De Beer, heer van Meulebeke. In de tweede helft van de twintigste eeuw wordt het Goed te Potente gesloopt en het domein verkaveld voor de aanleg van een gelijknamige woonwijk tussen de Steenstraat en

Lees meer »