Krantenkoppen

99-jarige Betty breekt drie wereldrecords in het zwemmen: “Trainen? Nee, ik ben lui”

De 99-jarige Canadees-Nederlandse Betty Brussel mag zich sinds afgelopen weekend wereldrecordhouder noemen. Ze verbeterde namelijk drie records in het zwemmen binnen de leeftijdscategorie 100 tot 104 jaar.

Meer krantenkoppen in België

B2B-event FTR CONF toont hoe werken er in de toekomst zal uitzien

Van 16 tot 21 maart vindt Flanders Technology and Innovation (FTI) plaats, een zesdaags festival rond innovatie en technologie. Eén van de kleppers in het programma is het B2B-event FTR CONF op donderdag 21 maart.
The post B2B-event FTR CONF toont hoe werken er in de toekomst zal uitzien appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Russische straaljagers onderschept boven Baltische Zee uren nadat Poetin in speech zegt dat “onze wapens jullie grondgebied kunnen raken”

Boven de Baltische Zee hebben Franse straaljagers twee Russische gevechtsvliegtuigen onderschept op 29 februari. Het incident speelde zich amper enkele uren na de State of the Union van Vladimir Poetin af waarin hij het Westen bedreigt. Op beelden is te zien hoe de gevechtsvliegtuigen wel erg dicht bij elkaar vliegen.

Lees meer »

WEERBERICHT. Grijze zaterdag met lokaal hagel en smeltende sneeuw

Het is zaterdag wisselend tot zwaarbewolkt. In het centrum is het tijdelijk droger, al blijven enkele geïsoleerde buien mogelijk. In de namiddag kan soms felle neerslag vallen, meestal als regen, maar lokaal ook als korrelhagel of smeltende sneeuw. De maxima liggen tussen 2 en 7 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig met pieken tot 50 kilometer per uur.

Lees meer »

‘Dune’-actrice Rebecca Ferguson werd uitgescholden door heel bekende acteur op de set: “Ik liep al huilend weg”

Rebecca Ferguson (40) heeft haar van haar meest openhartige kant laten zien. In de podcast ‘Reign with Josh Smith’ vertelt de Zweedse actrice dat ze werd uitgescholden door één van haar co-sterren tijdens de opnames van een film. “Het brak mijn hart”, geeft ze toe. Op sociale media wordt volop gespeculeerd over welke beroemdheid het zou gaan. Emily Blunt, Chris

Lees meer »

“Felipe kan ontrouw van Letizia niet vergeven”: steeds meer geruchten over nakende scheiding van Spaans koningspaar

Gaan de Spaanse koning Felipe (56) en koningin Letizia (51) scheiden? “Ze kunnen elkaar niet meer uitstaan en hebben al jarenlang een geheime regeling over de kinderen”, schrijft een gezaghebbende nieuwssite in Catalonië. Maar in de afvallige Spaanse regio hebben ze er ook alle belang bij dat het koningshuis wordt gedestabiliseerd. De krant rakelt ook de geruchten over het vermeende

Lees meer »

Een eerbetoon aan Nina Derwael, Jeroen Meus die komt koken en tranen van ontroering: dit was ‘De Droomfabriek’

Jeroen Meus die kwam koken, Maaike Cafmeyer die een aspirerende actrice klaarstoomt voor haar eerste rol en de allereerste droom die Bart en Gloria bereikte: ‘De droomfabriek’ draaide zaterdag op volle toeren. En laten we vooral het eerbetoon aan Nina Derwael niet vergeten. Aan de vooravond van een levensbelangrijke kwalificatiewedstrijd richting de Olympische Spelen van Parijs staken Bart en Gloria

Lees meer »