Krantenkoppen

Antwerp bibbert nog even in Leuven, maar ‘Great Old’ mag wel naar halve finale Croky Cup

Antwerp speelt de halve finale van de Cup tegen KV Oostende. Dat heeft het te danken aan twee doelpunten van Vincent Janssen, die dezer dagen met verve in de rol van spelmaker kruipt.

Meer krantenkoppen in België

ASSISEN. Hartsvriendin Jill (36) getuigt: “Jill was doodsbang. Hij zei letterlijk dat hij iedereen z’n hoofd ging afhakken als ze hem verliet”

“De dag dat Jill vermoord is, is de helft van ons kerngezin gestorven. Papa heeft zich helemaal laten gaan omdat zijn dochter dood was. Mijn moeder zal na dit proces een zware weerbots krijgen. De helft van mijn kinderen kent tante alleen maar vanop het kerkhof. Mijn zoon van negen heb ik moeten zeggen dat zijn lievelingstante en meter vermoord

Lees meer »

Elckerlyc Zwevezele klaar voor derby tegen Wivo Wingene

In derde nationale staan de buren uit Zwevezele en Wingene tegenover elkaar. De vorige onderlinge confrontatie draaide uit op een vijfsetter en zo’n derby zorgt uiteraard altijd voor extra motivatie bij beide teams. Spektakel verzekerd.
The post Elckerlyc Zwevezele klaar voor derby tegen Wivo Wingene appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Fiksfabriek in La Brugeoise wordt tweedaagse

De Fiksfabriek is voor het eerst een tweedaagse. Kinderen kunnen op vrijdagnamiddag 5 april en zaterdag 6 april in en rond het voormalige fabriekspand La Brugeoise in Sint-Michiels gratis deelnemen aan creatieve workshops, uitdagende activiteiten en experimenten.
The post De Fiksfabriek in La Brugeoise wordt tweedaagse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Torhoutse tweelingzussen trouwen op schrikkeldag: “Met Game of Thrones als thema voor het feest”

Het is op zich al speciaal als tweelingzussen op hetzelfde moment en in dezelfde kerk trouwen. Maar als ze dat bovendien op een schrikkeldag doen, wordt het helemaal bijzonder. Het huwelijk van de 29-jarige tweeling Sara en Tine Verplancke op donderdagavond 29 februari in Torhout mag dan ook als een uitzonderlijke gebeurtenis beschouwd worden.
The post Torhoutse tweelingzussen trouwen op

Lees meer »

Influencer ontdekt al snel waarom eten op het strand geen goed idee is: “Ik wilde gewoon een leuke video van mijn slaatje”

Een Amerikaanse influencer wilde gewoon een “leuke video maken van een slaatje eten op het strand”, maar ze had geen rekening gehouden met de aasgieren – in dit geval meeuwen – die op de loer lagen. Zodra Louise het deksel van haar maaltijd haalde, dook een hele zwerm op boven haar hoofd. Haar video – en ietwat trage opmerkingsvermogen –

Lees meer »

Ombudsman stelt meer dan 1.500 inbreuken vast bij nachtvluchten op Brussels Airport

De federale ombudsman heeft vorig jaar meer dan 1.500 vermoedelijke inbreuken op de regels vastgesteld bij nachtvluchten op Brussels Airport. Hij pleitte donderdag, bij de voorstelling van het jaarverslag van de ombudsdienst, voor een strengere aanpak van vooral de nachtelijke cargovluchten. “Een oud Boeing 747-vrachtvliegtuig dat ‘s avonds laat landt of ‘s ochtends vroeg opstijgt op Brussels Airport, dat moet

Lees meer »

Prins Harry krijgt geen politiebescherming meer in Groot-Brittannië, en hij is razend: “Ik wil de naam weten van de persoon die dat heeft beslist”

De Britse prins Harry (39) krijgt geen politiebescherming meer wanneer hij Groot-Brittanië bezoekt. Dat heeft het Hooggerechtshof beslist. Toen Harry in 2020 ervoor koos om geen ‘werkende royal’ meer te zijn, verloor hij dat automatische recht volgens de regering. De prins vocht die beslissing aan, maar krijgt nu ongelijk van de rechter. Inmiddels raakte wel bekend dat de hertog van

Lees meer »