Krantenkoppen

‘Barbie’-acteurs scherp voor de Oscars nu Margot Robbie niet genomineerd werd: “Er is geen Ken zonder Barbie”

“Margot Robb(i)ed…” Het internet is niet te spreken over de zogenaamde Oscar-snub van ‘Barbie’-actrice Margot Robbie en regisseur Greta Gerwig. De film werd in totaal acht keer genomineerd voor een Oscar, maar zowel Robbie als Gerwig maken geen kans om één van de felbegeerde beeldjes mee naar huis te nemen. Iets waar ‘Barbie’-acteurs Ryan Gosling en America Ferrera alvast niet over te spreken zijn. “Het is heel teleurstellend dat haar naam niet op de lijst staat.”

Meer krantenkoppen in België

Israël waarschuwt voor offensief tegen Rafah bij start van ramadan

Het Israëlische leger zal een offensief op de Palestijnse stad Rafah lanceren als alle Israëlische gijzelaars tegen 10 maart nog niet zijn vrijgelaten. Dat is zondag meegedeeld door de Israëlische minister Benny Gantz, die deel uitmaakt van het oorlogskabinet. Op 10 maart start wellicht de ramadan, de islamitische vastenperiode.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Enkele panda’s uit Pairi Daiza moeten dit jaar naar China. Maar de dieren zijn hier geboren en willen eigenlijk liever blijven.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

De balans | Teun Toebes, zorgvernieuwer

17:30 Drieënhalf jaar lang woonde Teun Toebes (24) in een woonzorgcentrum bij mensen met dementie. Zijn missie bestaat erin hun levenskwaliteit te verbeteren. Met filmmaker Jonathan de Jong maakte hij ‘Huma…

Lees meer »

“Ze gaan Het Witte Paard afbreken en een nieuw zetten”: Jacky Lafon verklapt grootse plannen voor revuetempel in De Ideale Wereld

“Ik mag dat nog niet zeggen, maar ze gaan het afbreken en er komt een nieuw Wit Paard.” Bij WP Hotels & Events, de groep achter de legendarische Blankenbergse revuetempel, hadden ze de primeur van Jacky Lafon woensdagavond in De Ideale Wereld niet zien aankomen.
The post “Ze gaan Het Witte Paard afbreken en een nieuw zetten”: Jacky Lafon verklapt

Lees meer »