Krantenkoppen

Belg wint bijna 500.000 euro met EuroMillions

Een Belg heeft bijna een half miljoen euro gewonnen met EuroMillions. Dat meldt L’avenir.

Meer krantenkoppen in België

Soraya (18) uit Oostende gaat door naar de battles in The Voice van Vlaanderen

Soraya Brigui (18) uit Oostende zien we na haar performance in de blind auditions vrijdag al terug in The Voice van Vlaanderen. De Oostendse nachtegaal nam vorige week voor de tweede keer in deel aan de zangwedstrijd en vecht aanstaande vrijdagavond in de battles voor een plekje naar de volgende ronde in Team Koen.
The post Soraya (18) uit Oostende

Lees meer »

Succesvolle benefiet voor betreurde voetbaltrainer Peter Devos levert 8.265 euro op; opbrengst naar project bij AZ Delta

De benefietwedstrijd in Izegem, waarbij de overleden voetbalcoach Peter Devos (55) herdacht werd, maar tegelijk ook geld ingezameld werd voor het goede doel, heeft 8.265 euro op gebracht. Team KFC Izegem nam het op tegen een gemengde selectie. Het was een aangenaam kijkstuk, waar vooral ook na de match herinneringen konden opgehaald worden aan de betreurde voetbalcoach. Met 270 mensen

Lees meer »

Kapiteins van Sportiva B en C willen seizoen in schoonheid afsluiten: “Weinig geheimen voor elkaar”

In Promo 4 spelen dit jaar twee ploegen van volleybalclub Sportiva Langemark. De B-ploeg is een piepjonge ploeg die momenteel op de achtste plaats staat in Promo 4. De C-ploeg heeft iets meer ervaring en zij bekleden de vijfde stek. Tijd om de beide captains even voor te stellen: Elena Werquin (16, Sportiva Langemark B) en Cato Vercruysse (20, Sportiva

Lees meer »

Privéverzameling van meer dan 250 (!) paar schoenen naar Izegems museum Eperon d’Or

Nadat kostuumontwerpster Frieda Dauphin-Verhees en haar neef en Antwerpse ereschepen van Cultuur Philip Heylen in 2023 een bezoek brachten aan Eperon d’Or werd tijdens een tegenbezoek in Antwerpen de privéverzameling van de kostuumontwerpster overhandigd aan het Izegemse museum.
The post Privéverzameling van meer dan 250 (!) paar schoenen naar Izegems museum Eperon d’Or appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruim 70 wapens in beslag genomen tijdens huiszoeking bij Franse acteur Alain Delon

Bij een huiszoeking in de woning van de Franse acteur Alain Delon in Douchy-Montcorbon, in het departement Loiret, zijn maar liefst 72 vuurwapens en meer dan 3.000 patronen in beslag genomen. Dat heeft het parket van Montargis bekendgemaakt. De zwaar zieke acteur heeft “geen enkele toestemming om een vuurwapen te bezitten”, benadrukte het gerecht in een communiqué.

Lees meer »

Geen breuken in rug bij Vanheusden: Standard-speler moet wel in ziekenhuis blijven en krijgt morfine tegen hevige pijn

Voorzichtig goed nieuws over Zinho Vanheusden. De verdediger van Standard, die tijdens het duel tegen Union slecht neerkwam, zou geen breuken in de rug hebben opgelopen. De aanvoerder van de Rouches heeft wel veel pijn, die waarschijnlijk komt van een hernia. De Limburger moet de nacht in het ziekenhuis doorbrengen, waar hij morfine krijgt tegen de pijn.

Lees meer »

Almaar minder plekken in de buurt waar jongeren zich thuisvoelen

In heel Vlaanderen voelen ouderen en jongeren zich wat ondergeschoffeld. In een maatschappij die zich richt op werkende mensen, is er niet alleen minder plaats voor ouderen, maar ook voor jongeren. Ook heerst het gevoel dat er in de gemeenten steeds minder voor jongeren én voor ouderen te doen is.

Lees meer »

Talbot House pakt uit met stand-up comedyshow in Concert Hall

Voor het eerst nodigt Talbot House een lokale stand-up comedian uit in de Concert Hall van Talbot House. “Als opener van dit nieuwe aanbod hebben we gekozen voor de Oostendenaar en opkomend talent Mohsin Abbas. Hij komt zijn allereerste avondvullende zaalshow try-outen in Talbot House”, zegt Simon Louagie, manager Talbot House. De voorstelling gaat door op zaterdag 23 maart.
The

Lees meer »

Proximus weegt op Bel20

13:45 De Europese beurzen kleuren lichtgroen. CFE komt met een sombere prognose voor 2024, terwijl Unifiedpost zelfs helemaal geen prognose geeft na een verdubbeling van het nettoverlies in 2023.

Lees meer »

Union SG klopt Club Brugge en speelt finale van Croky Cup

Union heeft zich woensdagavond geplaatst voor de finale van de Croky Cup. De Brusselaars haalden in de return van de halve finales hun achterstand van in de heenwedstrijd (2-1) tegen Club Brugge op: 2-0.
The post Union SG klopt Club Brugge en speelt finale van Croky Cup appeared first on KW.be.

Lees meer »