Krantenkoppen

Belg wint bijna 500.000 euro met EuroMillions

Een Belg heeft bijna een half miljoen euro gewonnen met EuroMillions. Dat meldt L’avenir.

Meer krantenkoppen in België

Student uit Leuven moet 120.000 euro schadevergoeding betalen na dodelijk ongeval met zeventiger

Een student uit Leuven is door de politierechtbank schuldig bevonden aan een dodelijk ongeval met een zeventiger in november 2021. Hij moet 120.000 euro schadevergoeding betalen aan de familie. De man was aan het wandelen aan de universiteitscampus in Heverlee toen de twintiger hem met hoge snelheid met de fiets aanreed. Het slachtoffer viel en overleed een dag later aan

Lees meer »

Brug in aanbouw ingestort in Nederland: vier gewonden, drie zwaargewond

In het Nederlandse Lochem, is een deel van een brug in aanbouw op de Goorseweg ingestort. Er zitten mensen bekneld, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland, maar hoeveel is nog niet bekend. Er zijn in ieder geval vier gewonden, waarvan drie zwaargewond gemeld. De hulpdiensten zijn aanwezig en er zijn ook traumahelikopters opgeroepen.

Lees meer »

Vriendenkring Go! Atheneum Veurne organiseert tweede Dartheneum

De geslaagde eerste editie van het Dartheneum smaakte naar meer en motiveerde de vriendenkring Go! Atheneum Veurne om dit jaar een tweede editie te organiseren van het Dartheneum een dartstoernooi op elk niveau voor jeugd en familie, met poulerondes en twee toernooistromen. Naast een toernooi voor jongeren en volwassenen mikken de organisatoren dit jaar op
The post Vriendenkring Go! Atheneum

Lees meer »

Illegaal opgegraven Keltische armbanden, ‘gevonden in Houtem’ teruggegeven aan Roemenië

In het MAS in Antwerpen heeft Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) maandagavond drie kostbare Keltische armbanden teruggegeven aan Roemenië. De armbanden werden daar illegaal opgegraven, en in Monaco te koop aangeboden alsof ze waren ‘gevonden’ in een gracht in het West-Vlaamse Houtem.
The post Illegaal opgegraven Keltische armbanden, ‘gevonden in Houtem’ teruggegeven aan Roemenië appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Afwachten of hij live overeind blijft”: kenners wikken en wegen nummer waarmee Mustii naar songfestival trekt

‘Douze points’ of stranden we in de halve finale? Mustii heeft dinsdagochtend het nummer gelost waarmee hij in mei ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. Met ‘Before the party’s over’ brengt de zanger een ode aan het leven. Een nobele ambitie, maar gaat hij daar in Zweden effectief mee scoren? We polsen bij enkele experten hoe zijn de kansen

Lees meer »

Wordt South Carolina de nederlaag te veel voor Nikki Haley?

Het voorverkiezingscircus in de Verenigde Staten trekt zich zaterdag opnieuw op gang. In de Republikeinse nominatiestrijd nemen voormalig Amerikaans president Donald Trump en Nikki Haley het tegen elkaar op in South Carolina, de thuisstaat van Haley. Een nieuw verlies zou wel eens de nederlaag te veel kunnen worden voor de voormalige VN-ambassadrice.

Lees meer »

Oproep | Kreeg uw kindje een knip in de tongriem?

Sommige baby’s hebben een te korte tongriem, wat borstvoeding of leren spreken kan bemoeilijken. Kreeg uw kind hiermee te maken? Wie stelde het probleem vast, en werd het opgelost? Hoeveel kostte de ingreep? We horen uw getuigenis graag voor vermelding in een artikel. Antwoorden kan naar [email protected] of via onderstaand formulier.

Lees meer »

Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle: “Brusselse regering blinkt uit in passiviteit en inertie in strijd tegen drugsgeweld”

Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle (CD&V) roept de Brusselse regering en Brussels minister-president Rudi Vervoort op “actie te ondernemen” in de strijd tegen het drugsgeweld in Brussel. “Nu blinkt de Brusselse regering uit in passiviteit en inertie”, antwoordde Dalle in het Vlaams Parlement op een vraag van Vlaams Belang-parlementslid Filip Dewinter. Dalle dringt er bij Vervoort op aan “het

Lees meer »