Krantenkoppen

Belg wint bijna 500.000 euro met EuroMillions

Een Belg heeft bijna een half miljoen euro gewonnen met EuroMillions. Dat meldt L’avenir.

Meer krantenkoppen in België

Dierenvriend Doreen start Snouwy’s Place op

Vanaf maart zal Doreen Peursum (34) actief zijn met Snouwy’s Place in het trimsalon van haar vriendin Stephanie Deprez in Vlamertinge. Naast het trimmen focust ze zich op huisdierenoppas en uitlaatservice in de regio.
The post Dierenvriend Doreen start Snouwy’s Place op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zware brand in autowerkplaats in Aartrijke

Dinsdagmiddag rond 13 uur is brand uitgebroken in een loods in de Moubekestraat in Aartrijke. Het waren buren die rook zagen en de hulpdiensten verwittigden.
The post Zware brand in autowerkplaats in Aartrijke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederland moet meer maatregelen nemen tegen stikstofuitstoot landbouw

De Nederlandse maatregelen om de stikstofuitstoot van de landbouw in te perken, zijn onvoldoende. Dat concluderen het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL), het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de universiteit in Wageningen (WUR) en ingenieursbureau Deltares in een gezamenlijk onderzoek.

Lees meer »

UNIZO Kortrijk lanceert eerste namen van nieuw bestuur: “We zoeken nog vrouwelijke ondernemers”

Enkele weken geleden kondigde UNIZO Kortrijk hun comeback aan. Dat deden ze met kersvers voorzitter Pieter-Jan Mollie die de teugels in handen neemt. Al stopt de vernieuwing niet bij de voorzitter. Pieter-Jan koos voor UNIZO Kortrijk voor een geheel nieuw bestuur en lanceert alvast de eerste namen.
The post UNIZO Kortrijk lanceert eerste namen van nieuw bestuur: “We zoeken nog

Lees meer »

Topvoetballer Ilias Chair (26) veroordeeld tot 2 jaar cel omdat hij man een schedelbreuk sloeg met steen.

Antwerpenaar en profvoetballer Ilias Chair (26) is veroordeeld tot twee jaar celstraf, waarvan één jaar effectief. Hij moet ook een schadevergoeding van 15.600 euro schadevergoeding aan Niels T., een man uit Herzele. De mannen waren in de zomer van 2020 op vakantie in Noord-Frankrijk maar hun families kwamen tegenover elkaar te staan in het gedrum aan een bushalte, na een

Lees meer »

Gilles De Coster geeft eerste hint voor nieuwe seizoen van ‘De mol’: ex-winnaars maken toevallig of niet vandaag een fietstocht

Deelt Gilles De Coster (43) een eerste hint naar het nieuwe seizoen van ‘De mol’? De presentator, doorgaans niet zo actief op sociale media, deelt een opvallende post. Hij deelt op z’n Stories een foto van een koersfiets en tagt in de foto acht oud-winnaars van het programma’. De speurneuzen kunnen meteen aan de slag.

Lees meer »

Deze Acid-fans hebben aan crowdfunding gedoneerd: “500 euro is veel, maar ze moeten luisteren naar de jeugd”

Vér voorbij de 100.000 euro. De crowdfunding van Acid (24) is een waanzinnig succes. Meer dan 13.000 mensen deden hun portemonnee open voor de veroordeelde youtuber. Frank (58) en zijn zoon Quinten (20) gaven 500 euro, het hoogste bedrag na een anonieme gift van 1.600 euro. Ward (23) gaf 200 euro. “Dit is het failliet van justitie”, vertellen de gulle gevers die wij spraken.

Lees meer »

Karl Vannieuwkerke en Ruben Van Gucht over de koers en het commentaar: “Ik zat naar een andere zender te kijken. Dramatisch”

Hoera, ’t is koers! Tijd voor Karl Vannieuwkerke (53) en Ruben Van Gucht (37) om plaats te nemen in de commentaarcabine en te doen wat ze het liefste doen: de schoonste sport ter wereld van commentaar voorzien. “De adrenaline neemt het soms over. Het gevoel van bijna in je scherm te willen kruipen als er iets groots gebeurt.”

Lees meer »