Krantenkoppen

Belgische vrouw (62) overleden bij ongeval met sneeuwscooter in Canada

Een Belgische vrouw (62) is maandag om het leven gekomen bij een ongeval met een sneeuwscooter in Canada. Dat melden lokale media.

Meer krantenkoppen in België

Ouders van overleden kindje verkopen ‘Des Fleurs pour Féline’ voor Boven de Wolken

Dit jaar organiseert Kiwanis Young Professionals Ieper een actie die hen nauw aan het hart ligt. De bloemenactie Des Fleurs pour Féline is een eerbetoon aan het dochtertje van clubleden Jean-Louis Duhameeuw en Jantien Vandenbroucke. De dappere Féline overleed vrijdag dag op dag één jaar geleden. De opbrengsten gaan naar Boven de Wolken, een vzw die voor de nabestaanden van

Lees meer »

Babette (10) droomt van beachfestival voor kinderen… en stad wil die droom waarmaken

De leden van de Kindergemeenteraad kwamen bijeen en stemden voor de winnende droom van de wedstrijd Dromen van Oostende. De origineelste droom uit 826 inzendingen kwam van de 10-jarige Babette. Zij droomt van een beachfestival voor alle vijfdes en zesdes van Oostende met een reuzegrote popcornmachine. De Stad haalt nu alles uit de kast om de droom dit voorjaar spectaculair

Lees meer »

Deelt Taylor Swift steek uit naar ex Joe Alwyn tijdens concert in Melbourne? “Ik voelde me heel eenzaam”

Taylor Swift (34) leek zaterdagavond tijdens een optreden in Melbourne een snedige opmerking te geven over haar ex Joe Alwyn (32). De Amerikaanse zangeres vertelde dat ze zich zeer eenzaam voelde terwijl ze in quarantaine zat tijdens de coronapandemie. In de tijd woonde ze nog bij haar toenmalige vriend Alwyn. “Ik dronk mijn gewicht in witte wijn.”

Lees meer »

KIJK. Zo chaotisch is het Leuvens stationsplein waar studente werd gegrepen door lijnbus: “Chaos is juist goed, dan letten mensen beter op”

Op een van de drukste stationspleinen in Vlaanderen verongelukte de 27-jarige studente Richa Mishra nadat ze werd gegrepen door een lijnbus. De jonge vrouw was nog maar net enkele weken in België om aan haar doctoraat te werken. Luchtbeelden tonen nu hoe chaotisch het Martelarenplein echt is: “Het verkeer komt van alle kanten, levensgevaarlijk.”

Lees meer »

LIVE ACID PROCES. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi zwaar onder vuur na reactie op straf Acid: “Houd toch je mond”

Youtuber Acid (24), ofwel Nathan Vandergunst, is veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf met uitstel en 800 euro boete voor zijn video waarin hij de namen van de (ex-)Reuzegommers onthulde. Daarnaast moet hij ook een schadevergoeding van 20.000 euro betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Acid reageert aangeslagen op het vonnis. “Ik zal dit voor de rest van m’n leven

Lees meer »

Sterrenregister voor stilgeboren kinderen

Voortaan kunnen ouders die hun kindje verliezen tijdens de zwangerschap, het alsnog laten registreren in Zwevegem. Ook zal men de naam kunnen laten plaatsen op de geboortezuil die men jaarlijks ergens plaatst.
The post Sterrenregister voor stilgeboren kinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zoontje jarenlang afgeranseld “omdat zijn huid donkerder was dan die van broertjes en zusjes”: vrouw krijgt in beroep zware straf

Een Afghaanse vrouw (37) is in beroep veroordeeld tot zes jaar celstraf omdat ze meer dan twee jaar lang haar zoon en dochter terroriseerde. Ze werden beschimpt, geschopt en geslagen. De feiten kwamen aan het licht toen de 15-jarige dochter zwanger bleek … van haar vader. In eerste aanleg kwam ze er nog vanaf met tien maanden effectief.

Lees meer »

Wielerfanaat en ex-voetbaltrainer Rik Masil op de lijst van PRO

Opmerkelijk verkiezingsnieuws bij PRO in Moorslede. Rik Masil (59) zet zijn eerste stappen in de politiek en staat voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober op de lijst van PRO. Rik is voorzitter van Wielercomité Noorden Sterk Ledegem, op Paasmaandag organisatoren van een wielerwedstrijd voor nieuwelingen. PRO telt drie zetels en zit in de oppositie nadat het in de vorige legislatuur met

Lees meer »