Krantenkoppen

Belgische vrouw (62) overleden bij ongeval met sneeuwscooter in Canada

Een Belgische vrouw (62) is maandag om het leven gekomen bij een ongeval met een sneeuwscooter in Canada. Dat melden lokale media.

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. Hamas kraakt ‘toekomstplan’ voor Gaza van Netanyahu – VN-experten vragen wapenembargo tegen Israël

Onafhankelijke experten van de Verenigde Naties roepen op tot een wapenembargo tegen Israël. Exportlanden zouden het internationale humanitaire recht schenden als wapens die door hen geleverd worden ingezet zouden worden in de oorlog in de Gazastrook. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu presenteerde zijn oorlogskabinet voor het eerst een formeel plan voor wat er met de Gazastrook moet gebeuren na de

Lees meer »

Klacht tegen stad Oudenaarde en onbekenden: “Kinderen van vrouw die omkwam onder omgevallen kerstboom, willen antwoorden”

De kinderen van de vrouw die omkwam toen de grote kerstboom in Oudenaarde omviel, willen antwoorden op hun vragen. Daarom hebben ze nu officieel een klacht ingediend, tegen de stad Oudenaarde en tegen onbekenden. Het is een klacht "wegens onopzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg". Door de klacht, moet er nu een gerechtelijk onderzoek komen, en kunnen

Lees meer »

KIJK. Amerikaanse actrice Chelsea Handler viert 49ste verjaardag in bikini op de skilatten

Amerikaanse actrice en comedian Chelsea Handler (49) heeft haar verjaardag op speciale wijze gevierd. Het is ondertussen zelfs een jaarlijkse traditie geworden: elk jaar trekt ze haar bikini aan en springt ze op haar skilatten. Ze wordt vergezeld door haar viervoeter in een rugzak, mét skibril. Ondertussen geniet de actrice van een cocktail en rookt ze een joint. Dat daar

Lees meer »

Deze Acid-fans hebben aan crowdfunding gedoneerd: “Zijn eerlijkheid is ons 500 euro waard”

Vér voorbij de 100.000 euro. De crowdfunding van Acid (24) is een waanzinnig succes. Meer dan 13.000 mensen deden hun portemonnee open voor de veroordeelde youtuber. Frank (58) en zijn zoon Quinten (20) gaven 500 euro, het hoogste bedrag na een anonieme gift van 1.600 euro. Ward (23) gaf 200 euro. “Dit is het failliet van justitie”, vertellen de gulle gevers die wij spraken.

Lees meer »

Ook tweede inzending van Israël voor Eurovisiesongfestival afgewezen wegens “te politiek”

De organisatoren van het Eurovisiesongfestival hebben ook een tweede Israëlische inzending voorlopig geweigerd. Nieuwswebsite ynet schrijft op basis van functionarissen bij het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken dat ook het lied ‘Dance Forever’, dat de tweede keus was, in de huidige vorm niet is goedgekeurd door de European Broadcasting Union.

Lees meer »

Deze maand wordt warmste februari sinds begin metingen

De maand is nog niet helemaal achter de rug, maar het is nu al zeker dat het de warmste februari wordt sinds het begin van de metingen in ons land in 1833. Dat meldt onze weerman David Dehenauw. Het zal deze maand gemiddeld 8,2 of 8,3 graden geweest zijn.

Lees meer »

Bon’Ap-maaltijdwinkel opent in Ring Kortrijk

Op woensdag 28 februari opent in Ring Kortrijk een nieuwe maaltijdwinkel van Bon’Ap, nummer 45 al in Vlaanderen. Het is de eerste winkel van Bon’Ap in een shoppingcenter. De focus zal voornamelijk op verse lunchgerechten liggen, al kunnen klanten er terecht voor het volledige assortiment.
The post Bon’Ap-maaltijdwinkel opent in Ring Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »