Krantenkoppen

Blessin rekent al op Amoura voor beker tegen Anderlecht: “Hij pakt niet de trein terug vanuit Algerije hé”

Een Brusselse derby in de kwartfinales van de Croky Cup. Wie stoot door naar de halve finales? Volg de match live op deze pagina of kijk op VTM2! Union-trainer Alexander Blessin sluit alvast niet uit dat Mohamed Amoura al in actie komt. De spits speelde dinsdag nog met Algerije in de Afrika Cup

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Prinses Elisabeth gelinkt aan Britse burgerjongen Nicholas: “Het klikte meteen”

Nicholas Dodd (20) wordt in het Engelse Oxford opvallend vaak in één adem genoemd met onze kroonprinses Elisabeth (22). De oudste dochter van Filip en Mathilde zou voor het eerst verliefd zijn, zegt een belangrijke bron aan onze redactie. Niet op één of andere prins, maar wel op een ‘gewone’ Britse jongeman. En dat blijkt niet evident in koninklijke kringen.

Lees meer »

TTC Oostkamp is met ambities jubileumjaar gestart

TTC Oostkamp zit in een positieve flow. Er is een nieuwe trainer, zo goed als een ledenstop, de vele jongeren zorgen voor een bijkomende ploeg en met de B-ploeg wil men terug naar vierde provinciale. Mooie perspectieven voor de tafeltennisclub die in november 45 jaar bestaat.
The post TTC Oostkamp is met ambities jubileumjaar gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jolan uit ‘Kamp Waes’ kweekt zelfvertrouwen door deelname: “25 jaar lang dacht ik dat ik niets kon”

Week na week bewijst Jolan Strobbe (26) uit ‘Kamp Waes’ dat hij één van de sterksten van het team is. Met zijn mentale kracht verbaast hij ook zichzelf, want lange tijd kampte hij met een serieus minderwaardigheidscomplex. Zijn deelname aan het programma én een avontuurlijke rondreis door Europa brachten daar echter verandering in, vertelt hij in Dag Allemaal. “Voor mijn

Lees meer »

Tweede lichaam gevonden na dodelijke brand in Fins hostel waar ook Vlamingen verbleven, nog één persoon vermist

Hulpdiensten hebben een tweede lichaam geborgen na een dodelijke brand in een hostel in Fins Lapland. Dat meldt de Finse openbare omroep ‘Yle’. In het hostel verbleef ook een groep van een tiental Vlamingen, onder wie twee West-Vlaamse zussen. Zij konden zich echter tijdig in veiligheid brengen en vertelden eerder deze week aan HLN over hun beproeving. Er is nu

Lees meer »

Twee grote tentoonstellingen over het surrealisme in Brussel: “We kunnen wel wat verbeelding gebruiken” 

100 jaar surrealisme: waar anders dan in Brussel kan dat worden gevierd met twee expo’s. Bozar belicht in “Histoire de ne pas rire” de Belgische scène; “Imagine” in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten brengt internationale surrealisten samen. De verbeelding aan de macht in twee grote, complementaire tentoonstellingen, waar veel te ontdekken (en te lachen) valt.

Lees meer »

Niels Destadsbader bouwt eigen huis, verder weg van zijn ouders: “Nu ga ik echt voor mezelf moeten zorgen”

Niels Destadsbader (35) heeft groot nieuws. De presentator van ‘Ik vraag het aan’ gaat een eigen nestje bouwen. “Een tijdje geleden heb ik een bouwgrond gekocht in mijn vertrouwde Deerlijk en ik maak nu werk van de bouwaanvraag”, verklapt Niels aan ‘Story’. Voor het eerst in zijn leven zal hij dus niet meer bij of naast zijn ouders wonen. “Dat

Lees meer »

Sean Dhondt laat moeilijke periode achter zich: “Het is Maithé die me opnieuw liet dansen”

Een nieuwe single, een nieuw platencontract, een populaire coverband én opnieuw een plekje op de radio. Zanger en presentator Sean Dhondt (40) ziet zijn mediacarrière heropleven, een halfjaar na zijn onverwachte ‘ontslag’ bij Qmusic. “En ook op tv ben ik binnenkort terug te zien”, klinkt het. De toekomst ziet er dus weer rooskleurig uit. Gelukkig, want Sean wist een moeilijke

Lees meer »

Opnieuw politiek gevangene overleden in Wit-Rusland: bezorgdheid neemt toe

In Wit-Rusland is opnieuw een politieke gevangene overleden. Het gaat om de 64-jarige activist en journalist Ihar Lednik. Dat meldt de Wit-Russische partij BSDP, waar hij lid van was. Volgens de partij overleed Lednik aan een hartstilstand. Zijn gezondheid was er aanzienlijk op achteruitgegaan in de gevangenis. Het is al de vijfde politiek gevangene die overlijdt in twee jaar tijd

Lees meer »

Fans blijven de draak steken met Neymar, die voor het eerst sinds oktober weer op trainingsveld staat

Gaan ze in Saoedi-Arabië eindelijk wat plezier beleven aan Neymar? De Braziliaanse superster staat voor het eerst sinds zijn kruisbandblessure weer op het trainingsveld bij Al-Hilal. Maar aan zijn fysiek is nog wat werk, als we de beelden mogen geloven. Dat ontkende hij twee weken geleden nochtans zelf in een filmpje gericht aan zijn ‘haters’: “Ik, dik? Ik denk het

Lees meer »

Jodie Foster werd als kind bijna opgegeten door leeuw op filmset: “De crew rende meteen de andere kant op”

Jodie Foster (61) draait al maar liefst 58 jaar mee in de filmindustrie. Doorheen al die jaren is er één moment dat ze nooit zal vergeten. Op de set van haar allereerste speelfilm, ‘Napoleon and Samantha’, werd de achtjarige actrice aangevallen door een leeuw. “Hij pakte me zijdelings op en schudde me in zijn mond”, vertelt ze over het schrikwekkende

Lees meer »