Krantenkoppen

Burgemeester Bonte dreigt met verbod om gedetineerden uit gevangenis van Haren op te nemen in Vilvoords ziekenhuis

Burgemeester Hans Bonte (Vooruit) van Vilvoorde dreigt met een verbod om gedetineerden uit de gevangenis van Haren op te nemen in het AZ Portaels. Aanleiding is een incident, midden december 2023, waarbij een gedetineerde in een woedebui een ziekenhuiskamer kort en klein sloeg. De man probeerde ook te ontsnappen en de lokale politie moest tussenbeide komen om hem te kalmeren.

Meer krantenkoppen in België

“Ik wil van stigma af dat ik een clown ben”: Ziggy uit ‘K2 zoekt K3′ geeft haters lik op stuk na succesvolle auditie in ‘American Idol’

Ooit getrakteerd op hoongelach en afwijzing bij ‘K2 zkt K3′, nu krijgt Ziggy Krassenberg (22) een staande ovatie in ‘American Idol’. De blijk van erkenning door wereldsterren als Katy Perry en Lionel Richie doet hem duidelijk deugd, want na het K3-avontuur heeft de kleurrijke artiest heel diep gezeten. “Allemaal de schuld van Studio 100”, vertelt hij ons. In dit openhartig

Lees meer »

Wie was ‘Dokter XTC’ Danny Leclère (34): “De formule van de perfecte xtc-pil stond op een A4’tje onder zijn autozetel”

Afgestudeerd als brave huisarts en enkele jaren later doodgeschoten als steenrijke drugsbaron. Danny Leclère (34) heeft een tweede leven gekregen in de nieuwe reeks ‘Bad Bad Belgium’ op Streamz. Maar hoe wordt een man uit Hasselt de uitvinder van de perfecte xtc-pil? Hoe komt hij aan het hoofd van het allereerste drugsimperium van de Lage Landen? En, wie bracht hem

Lees meer »

Duizenden Vlamingen zijn bang van de autosnelweg: “Als we met de auto op reis gaan, rijdt mijn man en neem ik een kalmeerpil”

“Op de E40 kreeg ik het opeens: mijn armen en benen sloegen tilt en ik moest de snelweg meteen verlaten. Sindsdien durf ik de autostrade niet meer op.” Voetbaltrainer Jean-Pierre Vande Velde (68) uit Asse getuigde onlangs over zijn snelwegangst. Hij is lang niet alleen: duizenden Vlamingen mijden drievaksbanen. Waaronder ook Monique Lens (43) en Marleen Gyselinck (61): “Ook als

Lees meer »

Oud-voetballer Jamel Hajaji koopt bekend café Piet Gein in Roeselare, al heeft hij nog geen idee over de bestemming

Het legendarische café Piet Gein is verkocht. Jamel Hajaji heeft het pand gekocht van Ronny Dekock die er zelf vele jaren pinten heeft getapt. Wat de invulling wordt, weet Jamel nog niet. Dat het geen café of horecazaak wordt, staat wel al vast.
The post Oud-voetballer Jamel Hajaji koopt bekend café Piet Gein in Roeselare, al heeft hij nog geen

Lees meer »

Hogestraat weer open voor het verkeer

De Hogestraat is tijdelijk weer open voor doorgaand verkeer. Alle wegomleggingen zijn opgeheven die noodzakelijk waren om de werken te laten plaatsvinden. De grote signalisatieborden blijven wel nog staan tot de werken definitief afgerond zijn.
The post Hogestraat weer open voor het verkeer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opvallend: zeven schrikkelbaby’s geboren in AZ Oostende

In AZ Oostende – Damiaan zijn zeven ‘schrikkelbaby’s’ geboren. Een drukke dag voor het verloskwartier dus. Het team bracht het eerste kindje Billie ter wereld om 08.01 uur. Daarna kwamen er nog zes baby’s ter wereld: Camille om 11.41 uur, Mayha om 12.42 uur, Mila om 14.35 uur, Daan om 15.01 uur, Maëlle om 15.31 uur en Elvis om 19.23

Lees meer »