Krantenkoppen

Een Belgenmop in Molenbeek: “Als een spionkop van één man vuurde mascotte Foxy de spelers aan”

De opwarming, de interviews, de tijd dat deze journalist op de lift in het Edmond Machtensstadion moest wachten, ‘Child in Time’ van Deep Purple: alles duurde langer dan het restant van RWDM-Eupen. Veel verontwaardiging, nog meer zenuwachtig gedoe, maar de uitslag bleef onveranderd 0-1. Een chronologie van de kortste voetbalmatch uit onze Jupiler Pro League.

Meer krantenkoppen in België

Red Bull-ploegbaas Horner is duidelijk over aantijgingen van ongepast gedrag: “Ik ontken de beschuldigingen en blijf het team leiden”

Teambaas Christian Horner van Formule 1-team Red Bull heeft nogmaals ontkend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. “Ik ontken de aantijgingen ten stelligste, maar ik ben wel onderwerp van een onderzoek en ik respecteer dat”, zei hij bij de onthulling van de gloednieuwe RB20 in de fabriek van Red Bull.

Lees meer »

“Met heel de familie aan gewerkt”: Jeffrey Vannecke doet mee aan wedstrijd om mainstage van Kamping Kitsch te halen

Een plaats op de mainstage van Kamping Kitsch? Het is ook dit jaar de inzet van de grote talentenwedstrijd, door het meest absurde festival ter wereld op poten gezet. Tussen de deelnemers valt Jeffrey Vannecke (40) op, die niet meteen een nieuwkomer te noemen is. “Mijn nummer staat nu al aan de leiding maar ik heb nog een aantal titels

Lees meer »

Prof Europacollege op non-actief na klachten over ongepast gedrag

Het Europacollege in Brugge is een onderzoek gestart naar een van zijn professoren vanwege beschuldigingen van seksuele intimidatie. Dat schrijft Het Laatste Nieuws na een melding van de Europese nieuwswebsite POLITICO. De 50-jarige prof, die nauwe banden heeft met de EU-politiek, zou de afgelopen jaren ongepaste e-mails en berichten naar zijn studentes hebben verstuurd.
The post Prof Europacollege op non-actief

Lees meer »

Tickets voor optreden AC/DC al na een uur uitverkocht

Tickets voor het concert van AC/DC zijn allemaal de deur uit. De ticketverkoop begon vrijdag om 10.00 uur. Na zo’n uur was de show volledig uitverkocht. Ook bij onze noorderburen was de vraag naar tickets groot. Daar stonden er op een gegeven moment 150.000 mensen in de wachtrij.

Lees meer »

Kaapstad getroffen door “onvoorstelbare” stank door 19.000 stuks levend vee op exportschip

In Kaapstad klagen inwoners over een enorme stank. Op X noemen Zuid-Afrikanen de geur onhoudbaar. De oorzaak zou een schip zijn met 19.000 runderen dat stilligt voor de kust van Kaapstad en bestemd is voor Irak. Dierenwelzijnsorganisaties zeggen dat de stank afkomstig is van de ophoping van uitwerpselen en ammoniak op het schip en tekenend is voor de omstandigheden waarin

Lees meer »

T2 bij SV Loppem evalueert eerste jaar

Bij de Stormvogels vormen Jens Constant en David Van Kerschaver een gedreven en professioneel duo. Zij zijn alle twee aan hun eerste seizoen bezig langs de Begonialaan.
The post T2 bij SV Loppem evalueert eerste jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lachende wintersporter zit doodsbange wolf achterna op Italiaanse skipiste, maar riskeert nu fikse boete of zelfs celstraf

Een Franssprekende skiër heeft zich de woede van heel wat wolvenliefhebbers op de hals gehaald door beelden te delen van zijn afdaling op een skipiste in het Italiaanse Val di Fiemme. De man zat tijdens zijn slalom een wolf op de hielen, die doodsbang probeert weg te vluchten en uiteindelijk in een vangnet belandt, tot grote hilariteit van de wintersporter.

Lees meer »

“Iedereen heeft een titel in ons gezin”: prinsen en prinsessen onder één dak

Ten huize Defever – Decrock zijn er aan prinsen en prinsessen geen gebrek. Wim Decrock werd in 2016 Prins Carnaval van Poperinge. Zijn zoon Yentl (19) werd in datzelfde jaar ook jeugdprins. Zijn partner Griet Defever (43), dochter Fiebe Decrock (16) en plusdochter Kyana Declercq (15) waren in 2023 allemaal regerende prinsessen in Poperinge. Griet is huidig Prinses Carnaval van

Lees meer »

“Niks romantischer toch dan reizen per nachttrein?”: Bruce en Tom starten online bookingsite Lunatrain

Hij is als lijsttrekker van 8450Anders voor de gemeenteraadsverkiezingen stilaan een bekend gezicht, maar Bruce Verburgh is behalve politiek bevlogen ook de zaakvoerder van het recent gelanceerde Lunatrain, een online reisbureau voor nachttreinen. “Ik ben er als fervent treinreiziger van overtuigd dat de nachttrein een mooie toekomst wacht. Via Lunatrain willen we deze bijzondere manier van reizen toegankelijker maken.”
The

Lees meer »