Krantenkoppen

Geen twijfel meer na New Hampshire: het wordt opnieuw Biden tegen Trump

De Amerikaanse voorverkiezingen zijn amper begonnen, maar lijken nu al overbodig. Behoudens ‘bijzondere omstandigheden’ worden de presidentsverkiezingen op 5 november opnieuw een duel tussen Joe Biden en Donald Trump, of zoals die al genoemd wordt: de slag van de tachtigers (al is Trump ‘slechts’ 77) .

Meer krantenkoppen in België

Gloednieuwe kunstgalerij mARTine in Jan Mahieustraat

Kunstgalerijen in Roeselare zijn op één hand te tellen. Op nummer 18A in de Jan Mahieustraat opende Martine Houtsaeger deze week haar mARTine, een vervolg op de pop up-galerij van vorig jaar in de Delaerestraat.
The post Gloednieuwe kunstgalerij mARTine in Jan Mahieustraat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen 3 euro maar 72 miljoen: Brits koppel ontdekt op vakantie dat ze EuroMillions-superpot hebben gewonnen

Een Brits koppel uit Lancashire won eind vorige maand de superpot van EuroMillions. Ze moeten de pot van 143 miljoen euro wel splitten met iemand uit Spanje, die dezelfde cijfers heeft aangekruist. De 72 miljoen euro die ze zo wonnen is nog steeds veel meer dan 3 euro, hetgeen ze aanvankelijk dachten gewonnen te hebben. “Het is surreëel. Je droomt

Lees meer »

Bekijk: Auto rijdt verder op velgen tijdens spectaculaire achtervolging van Noord-Frankrijk tot in Kortrijk

De hele week al worden er beelden van een spectaculaire achtervolging in Heule, een deelgemeente van Kortrijk volop gedeeld op sociale media. De achtervolging zelf dateert al van donderdagnacht 15 februari. Een auto met twee inzittenden was weggevlucht van de politie in Noord-Frankrijk en hield dat vol – zelfs al rijdend op de voorste velgen zonder autobanden – tot ze

Lees meer »

Brand onthult cannabisplantage: Drie verdachten voor rechter

Drie mannen met de Albanese nationaliteit moesten zich dinsdagmorgen verantwoorden voor hun aandeel in een cannabisplantage. Die werd op 25 november 2022 ontdekt nadat er brand uitbrak. Er werden celstraffen tot 3 jaar gevorderd.
The post Brand onthult cannabisplantage: Drie verdachten voor rechter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na overstroming mag school in Zonnebeke speelplaats drastisch ontharden: “Dit past in een groter plan”

De kinderen van De Zonnebloem zagen enkele maanden geleden plots hun speelplaats onderlopen. Nu heeft de Zonnebeekse school een subsidie binnen voor ontharding, vergroening en de aanleg van wadi’s. “Dit past in een groter plan.”
The post Na overstroming mag school in Zonnebeke speelplaats drastisch ontharden: “Dit past in een groter plan” appeared first on KW.be.

Lees meer »