Krantenkoppen

Gehoor van doofgeboren kind hersteld dankzij baanbrekende gentherapie

Amerikaanse artsen zijn erin geslaagd om het gehoor van de doofgeboren 11-jarige Aissam Dam te herstellen dankzij een baanbrekende gentherapie. Dat heeft een kinderziekenhuis in Philadelphia dinsdag meegedeeld.

Meer krantenkoppen in België

Zoveelste poging om partijfinanciering te hervormen: “MR en PS blokkeren dossier” 

Vandaag doen de federale regeringspartijen de zoveelste poging om de partijfinanciering te hervormen. Daarover is binnen de regering al jaren discussie. Bedoeling is om vanmiddag toch over een aantal elementen een akkoord te bereiken. "Voor veel aanbevelingen is er een parlementaire meerderheid beschikbaar, maar MR en PS blokkeren het dossier", zegt Kamerlid Kristof Calvo (Groen).

Lees meer »

Rusland zegt vooruitgang te boeken rond Avdiivka en Donetsk

Russische troepen hebben volgens het ministerie van Defensie vooruitgang geboekt rond Avdiivka en Donetsk. Ook zouden zeven Oekraïense tegenaanvallen zijn afgeslagen. Intussen zegt de Oekraïense militaire top dat wordt gekeken hoe de verdediging aan het front kan worden versterkt.

Lees meer »

Hedwig Verdoodt en Glenn Lambert versterken de West-Vlaamse lijst van CD&V

Afgelopen zaterdag maakte CD&V West-Vlaanderen de volledige lijst voor de Vlaamse en Federale verkiezingen van 9 juni bekend. Vanuit Tielt versterken ook Hedwig Verdoodt (61) en Glenn Lambert (25) de West-Vlaamse ploeg van de partij.
The post Hedwig Verdoodt en Glenn Lambert versterken de West-Vlaamse lijst van CD&V appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel reageren sarcastisch op sneer van bekende comedian: “We hebben zijn mening zeker meegenomen”

‘Morgen beter’, zo heet het derde album van boezemvrienden Jelle Cleymans (38) en Jonas Van Geel (39). “We bedachten eerst de titel, en daarna pas de plaat”, vertelt Jonas. “Onze missie was om in deze donkere tijden een hoopvol album maken.” Reporter Jarne vraagt zich af of het duo rekening heeft gehouden met de commentaar die comedian Xander De Rycke

Lees meer »

Waarom ‘Kamp Waes’ wéér zo’n verpletterend succes is: “De Special Forces hebben het tweede seizoen lang tegengehouden”

Er valt niets te winnen en eigenlijk is er ook weinig veranderd. Toch is ‘Kamp Waes’ – wekelijks bijna twee miljoen kijkers – andermaal een verpletterend succes. Onze tv-expert dook achter de schermen van het programma, op zoek naar een verklaring voor die populariteit. Van de rol van het Belgische leger tot het belang van de Borstlapjes: dit zijn de

Lees meer »

Beurskoers cosmeticagigant L’Oréal piekt op 455 euro. Slimme belegging of net tijd om te verkopen?

De beurskoers L’Oréal schurkt weer aan tegen zijn absolute piek. Op de beurs van Parijs noteert het aandeel van het Franse cosmeticabedrijf momenteel tegen zowat 455 euro. Wie het op kerstavond 1999 cadeau kreeg, heeft de waarde ervan intussen maal zes zien gaan. Nog steeds een goede belegging voor in uw portfolio? Of net het moment om te verkopen winst

Lees meer »

West-Vlaamse Michelinster fonkelt bij Restaurant Julien in Lovendegem: “We willen elke dag een tikkeltje beter doen”

Onze provincie kon geen nieuwe Michelinsterren in de wacht slepen, maar één bekroond restaurant is toch met een stevige West-Vlaamse saus overgoten. Julien in Lovendegem mag zijn eerste ster aan de gevel hangen en dat is mee de verdienste van de Wingense Marie-Julie Haeck. Samen met haar partner Davy Devlieghere staat ze aan het roer van het gelauwerde topadresje. “Dit

Lees meer »