Krantenkoppen

Gênant. Matteo Simoni ontdekte dat hij per ongeluk iets te veel bloot gaf tijdens auditie: “Ik zag mensen plots raar reageren”

Matteo Simoni vertelt aan Sergio Herman dat hij dankzij Kürt Rogiers en diens rol in ‘Wittekerke’ acteur wou worden. Hij deed werkelijk voor alle soaps auditie: ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Spring’. “Ik had nooit de rol. Ik was nog te jong en ik klonk toen heel Limburgs”, vertelt hij aan Sergio Herman. De acteur herinnert zich nog één zeer gênante auditie.

Meer krantenkoppen in België

Werner en Yvette vieren diamanten jubileum

In de kapel van woonzorgcentrum Rustenhove werd de diamanten huwelijksverjaardag van Werner Leenknegt en Yvette Commeyne gevierd.
The post Werner en Yvette vieren diamanten jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Knack, Trends en Kanaal Z ontvangen partijvoorzitters voor exclusief verkiezingsdebat

Op dinsdag 27 februari organiseren Knack, Trends en Kanaal Z het eerste grote voorzittersdebat van dit verkiezingsjaar. Op 27 maart is het dan de beurt aan Le Vif, Trends/Tendances en Canal Z. Deze samenwerking bereikt anderhalf miljoen Belgen.
The post Knack, Trends en Kanaal Z ontvangen partijvoorzitters voor exclusief verkiezingsdebat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Allereerste Egmont lichtfestival start in Zottegem

Dit weekend is Zottegem het toneel van het allereerste gratis lichtfestival in de stad. Over een parcours van één kilometer kan je lichtinstallaties bewonderen die eer betuigen aan de beroemdste historische inwoner van Zottegem: graaf Lamoraal van Egmont.

Lees meer »

Plein zoekt saxofonisten voor massaoptreden Gentse Feesten: “We willen er op Belfort en kathedraal”  

De Vlaamse Amateurmuziekorganisatie (VLAMO) en pleinorganisator Onder De Draak willen tijdens de Gentse Feesten stunten met een massaoptreden van saxofonisten in binnen- en buitenland. Er is een speciaal muziekstuk geschreven dat op 20 juli gespeeld zal worden op het Sint-Baafsplein. Professionele muzikanten en amateurs kunnen meedoen, inschrijven is wel nodig. "Het hele plein, de terrassen, balkons en misschien zelfs Belfort

Lees meer »

Clublegende Ulrik Le Fèvre (77) overleden

Zaterdag is de Deense voetballer Ulrik Le Fèvre overleden na een lange ziekte. Le Fèvre maakte deel uit van de gouden generatie van Club Brugge. Hij speelde er van 1972 tot 1977. De voetbalkunstenaar zal nooit vergeten worden in Brugge.
The post Clublegende Ulrik Le Fèvre (77) overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier leden van Oostends ‘modelgezin’ schuldig aan cocaïnehandel, kopstuk krijgt zeven jaar cel

Vier leden van een Albanees ‘modelgezin’ uit Oostende zijn voor de Brugse rechtbank veroordeeld voor hun aandeel in grootschalige cocaïnehandel. Een van de zonen kreeg zeven jaar effectieve celstraf. Onder het bed van zijn ouders troffen speurders 56.000 euro cash aan. “Gespaard door hard te werken”, klonk het tevergeefs.
The post Vier leden van Oostends ‘modelgezin’ schuldig aan cocaïnehandel, kopstuk

Lees meer »

Videoplatform ‘zoomt’ op de beurs

17:38 Het Amerikaanse Zoom Video, alom bekend sinds de covidpandemie, is dinsdag een van de opvallende winnaars op Wall Street. In het vierde kwartaal bleek het bedrijf veerkrachtiger dan gedacht.

Lees meer »