Krantenkoppen

‘Het Verboden Woord’ van Qmusic zit erop: 53 luisteraars winnen 500 euro

De Q-dj’s mogen het woord ‘misschien’ weer gebruiken. Dorothee Dauwe en haar collega’s werden zonet verlost van de actie ‘Het Verboden Woorden’. Een week lang mochten de presentatoren het woord ‘misschien’ niet uitspreken op de radio. Deden ze het toch, dan kon een luisteraar 500 euro winnen. In totaal wonnen maar liefst 53 luisteraars 500 euro. Goed voor in totaal 26.500 euro.

Meer krantenkoppen in België

Boomkwekerij Willaert uit Roeselare kleurt Parijs tijdens Olympische Spelen met maar liefst 50.000 struiken en planten

Voor Boomkwekerij Willaert uit Roeselare wordt het een heel bijzonder jaar. Het bedrijf viert zijn zestigste verjaardag én kijkt met veel belangstelling uit naar de Olympische Spelen. Willaert mocht maar liefst 3.090 struiken en 47.260 vaste planten leveren voor het grootste sportevenement ter wereld. “Alle projecten in Parijs zijn ontworpen met het oog op toekomstige ontwikkelingen. Op die manier geven

Lees meer »

58 Brugse scholen vroegen en krijgen subsidie voor projecten rond verkeersveiligheid

Sinds 2004 kunnen Brugse scholen een subsidie aanvragen voor projecten rond verkeersveiligheid en duurzaam verkeer. De subsidies zijn elk jaar een succes waardoor het voorziene budget jaarlijks verhoogd werd. In 2024 wordt er maximaal 109.932,17 euro verdeeld over 58 scholen.
The post 58 Brugse scholen vroegen en krijgen subsidie voor projecten rond verkeersveiligheid appeared first on KW.be.

Lees meer »

Snaaskerke krijgt startschot voor unieke workshop doedelzakspelen: “Oubollig imago afschudden”

Schrik niet als je zaterdag Schotse doedelzakmuziek hoort weerklinken vanuit basisschool De Horizon. Er gaat er een grote workshopreeks van start om jongeren de kneepjes van het doedelzak- en drumvak aan te leren. “We willen de veelzijdigheid van de muziek aantonen”, zegt organisator Dries Papen, die steun kreeg uit lokale hoek.
The post Snaaskerke krijgt startschot voor unieke workshop doedelzakspelen:

Lees meer »

Bruggelinge ontsnapt aan straf voor gevecht aan danscafé De Schuure in Zuienkerke, man uit Wingene vrijgesproken

Een 40-jarige Bruggelinge heeft van de rechter opschorting van straf gekregen voor slagen aan een vrouw aan danscafé De Schuure in Zuienkerke. Een 57-jarige man uit Wingene werd vrijgesproken.
The post Bruggelinge ontsnapt aan straf voor gevecht aan danscafé De Schuure in Zuienkerke, man uit Wingene vrijgesproken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Radioshow ‘The Sound of O’ aanwezig op de grootste Oostendse wijkfeesten

Met radioshows tijdens 8 grote wijkfeesten trekt de stad opnieuw naar de Oostendenaar. “The Sound of O is een begrip dat we voortaan linken aan events en grote activiteiten op de 8 wijken”, zegt schepen Maxim Donck (N-VA). The Sound of O ‘on tour’ start zaterdag.
The post Radioshow ‘The Sound of O’ aanwezig op de grootste Oostendse wijkfeesten appeared

Lees meer »

Eerst wel, dan niet, en nu dan toch schurft vastgesteld in Leuvense crèche

In de kinderopvang De Girafant in Leuven is eind januari een geval van schurft vastgesteld. Onlangs werd een tweede geval ontdekt. Hoewel eerst werd vermoed dat de tweede besmetting geen schurft was, blijkt dat nu wel zo. Dat heeft Zorg Leuven, de groep waartoe de crèche behoort, bekendgemaakt. Extra maatregelen zijn evenwel niet nodig, omdat er al ruim een week

Lees meer »