Krantenkoppen

“Hij at voedsel in blik en gestolen tomaten”: Frans kind woonde twee jaar lang helemaal alleen in appartement. En niemand die het doorhad

In Frankrijk blijkt een kind twee jaar lang, tussen de leeftijd van 9 en 11 jaar, moederziel alleen te hebben gewoond in een appartement. Zijn mama, die zo’n 5 kilometer verder woonde met haar partner, kwam het jongetje slechts sporadisch wat eten in blik brengen. Intussen ging het knaapje wel elke dag flink naar school. Het is een intriest en hallucinant verhaal.

Meer krantenkoppen in België

N-VA wil komende jaren “amper tot geen” extra asielzoekers opvangen

Oppositiepartij N-VA wil dat België de komende jaren zo weinig mogelijk of zelfs zo goed als geen bijkomende asielzoekers gaat opvangen. Dat schrijft De Standaard. Daarvoor wil de partij gebruikmaken van het nieuwe Europese migratiepact. "Dit is de mensen blaasjes wijsmaken", reageert staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V).

Lees meer »

Ook Koninklijke Golf Club kampt met ongeziene wateroverlast: “In 120 jaar nooit meegemaakt”

Ook de Royal Ostend Golfclub ofte Koninklijke Golf Club Oostende, gelegen tussen Bredene en Vosseslag, kampt met ernstige wateroverlast. De golfbaan ligt vlak naast de Koninklijke Baan, waar er in twee dagen tijd al zo’n drie miljoen liter water werd weggepompt.
The post Ook Koninklijke Golf Club kampt met ongeziene wateroverlast: “In 120 jaar nooit meegemaakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Derde generatie mee aan boord in uitgebreide doe-het-zelfzaak Knap Op

De bekende doe-het-zelfzaak Knap Op heeft fors uitgebreid en de winkel op de Torhoutsesteenweg herschikt. Ook zoon Jonas is voortaan actief in het bedrijf, dat vijftien medewerkers telt. Op het aanbod zijn ze trots: “We hebben meer dan 40.000 artikelen.”
The post Derde generatie mee aan boord in uitgebreide doe-het-zelfzaak Knap Op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schot krijgt levenslang voor moord en elf verkrachtingen

Iain Packer, een 51-jarige Schot, heeft levenslang gekregen voor de moord op Emma Caldwell in 2005. Het lichaam van de 27-jarige sekswerker werd vijf weken na haar verdwijning naakt teruggevonden in een bos op enkele kilometers van Glasgow. Daarnaast heeft het High Court van Glasgow Packer woensdag ook schuldig bevonden aan tientallen seksuele misdrijven – waaronder 11 verkrachtingen – tegen

Lees meer »

Weerbericht: pas maandagavond stilaan droog

Het blijft maandag zwaarbewolkt tot betrokken met in de meeste streken regen. De neerslaghoeveelheden kunnen in het westen oplopen tussen 20 en lokaal 30 l/m². In de late namiddag verwachten we veeleer lichte regen bij tussenpozen.

Lees meer »