Krantenkoppen

“Hij ziet eruit als 25 Cent”: 50 Cent is enorm afgevallen

50 Cent steekt het niet onder stoelen of banken: hij is heel wat kilo’s kwijt en pronkt volop met zijn slanke verschijning op sociale media. Heeft de Amerikaanse rapper zijn weg gevonden naar afslankmiddelen? Of is hij zoveel afgevallen omdat hij geen seks meer heeft, zoals hij zelf lijkt te suggereren?

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG NAPOLI-BARCELONA. Tweede helft op gang, kan Barcelona nu wél z’n kansen verzilveren?

In de 1/8ste finales van de Champions League gaat Barcelona op zoek naar een goede uitgangspositie bij een Napoli in moeilijkheden. De Italianen moeten het zonder Dendoncker en een geblesseerde Ngonge doen. Kunnen beide teams hun seizoen opfleuren door een succesvolle Champions League-campagne? Volg het op de voet in onze liveblog of kijk naar de match op VTM 2 en

Lees meer »

Kleuter van vier klaagt over ongepaste aanrakingen op school, politie voert onderzoek: “Het verhaal werd als ‘zorgwekkend’ bestempeld”

De directie van kleuterschool Het Notendopje in Wijnegem heeft donderdagavond de ouders uitgenodigd om toelichting te geven bij een klacht van een kindje. Een kleuter had verteld over mogelijk ongepaste aanrakingen die zouden hebben plaatsgevonden op school. De politie Minos onderzoekt of er sprake is van grensoverschrijdend gedrag.

Lees meer »

ANALYSE. Niks ingestort, Russische ‘kalasjnikov-economie’ haalt beste cijfers in jaren. Maar waarom zijn de eieren dan zo duur?

Met een spervuur van sancties hoopte het Westen Rusland op de knieën te krijgen. Maar vooralsnog lijkt dat niet te lukken. De Russische ‘kalasjnikov-economie’ – waar arbeiders in wapenfabrieken meer verdienen dan advocaten – beleeft juist een glansperiode, met ‘dank’ aan de verwoesting van Oekraïne, schrijft ‘de Volkskrant’. Geld en wapens genoeg voor Poetin, maar waarom klaagt de gewone Rus

Lees meer »

Exclusieve peiling: Vlaams Belang, PVDA en Vooruit winnen terrein in West-Vlaanderen

Mochten er vandaag verkiezingen gehouden worden, dan zou het Vlaams Belang daar in onze provincie als grote winnaar uit komen. Dat blijkt uit een exclusieve peiling door onderzoeksbureau Kantar in opdracht van de nieuwsmerken van Roularta Media Group. Ook Vooruit en PVDA scoren goed.
The post Exclusieve peiling: Vlaams Belang, PVDA en Vooruit winnen terrein in West-Vlaanderen appeared first on

Lees meer »

Verdachte van verdwijning Madeleine McCann zwijgt in rechtszaal

Christian Brückner, de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de verdwijning van de Britse peuter Madeleine McCann, heeft vrijdag in de rechtbank geen uitspraken gedaan. De 47-jarige Brückner moet zich in het Duitse Braunschweig verantwoorden voor meerdere aanklachten van verkrachting en kindermisbruik, begaan tussen 2000 en 2017 in Portugal, waar ook McCann verdween.

Lees meer »

Doorbraak in behandeling reumatoïde artritis? Wetenschappers ontdekken dat geneesmiddel deze ziekte mogelijk kan voorkomen

Ongeveer 1 procent van de Belgische bevolking lijdt aan reumatoïde artritis, beter bekend als gewrichtsreuma. Een nieuwe studie in het wetenschappelijke tijdschrift ‘The Lancet’ toont aan dat een geneesmiddel dat artsen al gebruiken voor de behandeling ook ingezet kan worden om de ontwikkeling van de ziekte mogelijk te voorkomen. Maar wat is reumatoïde artritis? Om welk geneesmiddel gaat? En wat

Lees meer »