Krantenkoppen

“Hij ziet eruit als 25 Cent”: 50 Cent is heel wat kilo’s kwijt

50 Cent steekt het niet onder stoelen of banken: hij is heel wat kilo’s kwijt en pronkt volop met zijn slanke verschijning op sociale media. Heeft de Amerikaanse rapper zijn weg gevonden naar afslankmiddelen? Of is hij zoveel afgevallen omdat hij geen seks meer heeft, zoals hij zelf lijkt te suggereren?

Meer krantenkoppen in België

Wie heeft Magda gezien?

Op zaterdag 24 februari 2024, omstreeks 13.30 uur, verliet de 62-jarige Magda Denon het ziekenhuis AZ Oostende in de Gouwelozestraat in Oostende. Diezelfde dag, omstreeks 19.30 uur, werd zij nog opgemerkt in Gistel. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.
The post Wie heeft Magda gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitverkochte schouwburg voor LunAcoustic: “Het beste van onszelf”

Op vrijdag 1 maart stellen Dirk Derdaele en Nancy Neut van LunAcoustic in de schouwburg van Diksmuide hun nieuwe album ‘Lucht’ voor. De 300 plaatsen voor hun avondvullend programma zijn uitverkocht, iets wat het muzikale koppel dankbaar stemt.
The post Uitverkochte schouwburg voor LunAcoustic: “Het beste van onszelf” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Degryse is onder de indruk van paars-wit: “Dit Anderlecht gaat met Union uitmaken wie kampioen wordt”

“Anderlecht heeft op Club Brugge een statement gemaakt.” Marc Degryse is zeer te spreken over hetgeen paars-wit op ‘Super Sunday’ liet zien. “Met aanvallende intenties, intensiteit én nog eens de juiste vervangingen.” Over Club Brugge en Ronny Deila is onze huisanalist minder te spreken. “De beker moet het seizoen van blauw-zwart redden.” Hetzelfde kan gezegd van Antwerp.

Lees meer »

Chiromeisjes van Rumbeke pakken uit met ‘Nacht van de Rouge’

‘Nacht van de Rouge’ is een fuif van de Chiromeisjes van Rumbeke, waarbij de hele avond Kasteelbier Rouge vloeit en geweldige beats door de boxen geknald worden. “Op zaterdag 16 maart staat Chirumbero weer klaar met een geweldig feestje en vooral met veel ‘rougekes’”, aldus de organisatoren. “Verlies deze datum zeker niet uit het oog,
The post Chiromeisjes van Rumbeke

Lees meer »

Assisen scalpelmoord – Voorzitter voelt Oudaha opnieuw aan de tand

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) heeft voorzitter Bart Meganck de beschuldigde opnieuw kort verhoord. De Kortrijkzaan bleef erbij dat hij Jill Himpe (36) op 5 november 2019 in Aalbeke niet opzettelijk de keel oversneed. Anderzijds gaf Oudaha toe dat hij toch meer kracht uitoefende dan hij zelf dacht.
The post Assisen scalpelmoord – Voorzitter voelt Oudaha opnieuw aan

Lees meer »

KIJKRAPPORT. ‘Het onbekende’: “De nogal dominante persoonlijkheden beloven drama en geruzie”

Na ‘De verraders’ en ‘Bestemming X’ pakt VTM met ‘Het onbekende’ opnieuw uit met een verrassend spelprogramma dat te omschrijven valt als ‘psychologische reality’. Over de inhoud hield de zender lang de lippen op elkaar. Kort samengevat: zestien deelnemers krijgen tijdens missies continu de keuze tussen ‘het bekende’ en ‘het onbekende’. Een sprong in het diepe dus, ook voor de

Lees meer »

Dameswerking SK Staden moet voor volgend seizoen op zoek naar twee nieuwe trainers

De dameswerking van SK Staden moet voor volgend seizoen op zoek naar twee nieuwe hoofdtrainers. Zowel bij de A-ploeg, die momenteel in de interprovinciale reeks uitkomt, als de C-ploeg (3de provinciale) haken de trainers af om diverse redenen.
The post Dameswerking SK Staden moet voor volgend seizoen op zoek naar twee nieuwe trainers appeared first on KW.be.

Lees meer »