Krantenkoppen

“Ik verwacht niet dat mijn acteercarrière zal blijven duren”: dit is Emma Stone, die kans maakt op tweede Oscar

Jarenlang hield ze vol dat ze nooit naakt op het witte doek zou verschijnen, maar in haar nieuwe film ‘Poor Things’ zet Emma Stone (35) haar initiële schaamte overboord. Met succes, want de Amerikaanse zou wel eens, na ‘La La Land’, haar tweede Oscar in de wacht kunnen slepen voor haar vranke vertolking van de weer tot leven gewekte Bella. Maar wie is de actrice, die vroeger met serieuze angstaanvallen kampte?

Meer krantenkoppen in België

Hoe de keten Royal Donuts als een kaartenhuisje in elkaar zakte: “20 winkels failliet op drie jaar tijd”

Afgelopen week werd het faillissement uitgesproken van de allereerste Royal Donuts in ons land, die in Maasmechelen. De keten, in 2020 opgericht door Muhammet K. uit Dilsen-Stokkem, telde ooit 22 vestigingen in ons land. Intussen zijn 20 winkels failliet en is er enkel nog een fysieke Royal Donuts in Bree. “Heel wat uitbaters hebben veel geld verloren.”

Lees meer »

Conducteur maant reizigers aan om van overbevolkte trein te stappen: “Als we dat niet vrijwillig deden, zou politie er enkele mensen uit halen”

Op de trein vanuit het Waasland richting Antwerpen heeft een conducteur dinsdagochtend noodgedwongen reizigers moeten aanmanen om af te stappen. Door een eerdere storing in het seinhuis van Gent-Zeehaven raakte de trein ter hoogte van Beveren te overbevolkt en werd die bijgevolg als onveilig bestempeld. “Dat we onder politiebegeleiding van de trein zouden worden gehaald, is te gek voor

Lees meer »

Verdachte opgepakt voor moord op 54-jarige vrouw in Gruitrode

De lokale politie van de zone Carma (Genk, As, Oudsbergen, Zutendaal, Houthalen-Helchteren, Bree, Bocholt, Kinrooi) heeft vrijdagavond de verdachte kunnen traceren van de moord op een 54-jarige vrouw in Oudsbergen. Donderdagnamiddag werd de vrouw levenloos aangetroffen in haar woning aan de Steenstraat in Gruitrode (Oudsbergen). Ze was door middel van geweld om het leven gebracht.

Lees meer »

Expert legt uit waarom Israël nog 20 dagen geeft aan Hamas: “Ze weten dat offensief op Rafah tot menselijke catastrofe zal leiden”

De Israëlische regering heeft Hamas voor een ultimatum gesteld: voor 10 maart – de start van de ramadan – moet Hamas alle 130 Israëlische gijzelaars vrijlaten of het grondoffensief op de zuidelijke stad Rafah wordt ingezet. Daar verblijven anderhalf miljoen Palestijnse vluchtelingen. Zal Hamas op dat voorstel ingaan? Expert Midden-Oosten Koert Debeuf wikt en weegt: “Wellicht heeft de afkeuring van

Lees meer »

Zwevegemse kajakkers Jasper Bonte en Tuur Bettens nemen deel aan legendarische Dusi Canoe Marathon in Zuid-Afrika

Morgenochtend staan de Zwevegemse kajakkers Jasper Bonte (30) en Tuur Bettens (35) aan de start van de Dusi Canoe Marathon in Zuid-Afrika, bekend als de zwaarste en meest legendarische kajakwedstrijd op het Afrikaanse continent. Verspreid over drie dagen moeten de atleten ongeveer 120 kilometer afleggen tussen Pietermaritzburg en Durban.
The post Zwevegemse kajakkers Jasper Bonte en Tuur Bettens nemen deel

Lees meer »

Racing Brugge bouwt aan ploeg voor volgend seizoen

Racing Brugge wil ook volgend jaar goed meedraaien in eerste landelijke. In die optiek werd zopas de overgang van Vince Arschoot van Basket Sijsele naar de Bears bekend gemaakt.
The post Racing Brugge bouwt aan ploeg voor volgend seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opgepakte drugsdealers zonder papieren uit wijk Peterbos krijgen voortaan prioriteit bij uitwijzing

Dienst Vreemdelingenzaken zal in de gesloten centra plaatsen voorbehouden voor drugsdealers die opgepakt worden in de wijk Peterbos in Anderlecht en zal alles in het werk stellen om ze te verwijderen uit ons land. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) breidt daarvoor het project ‘High Trouble’ uit, dat ook al loopt in Brussel-Hoofdstad en Antwerpen.

Lees meer »