Krantenkoppen

In ‘Leven na Kim De Gelder’ schuilt de grootste gruwel in de details

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG MACCABI HAIFA-AA GENT (21u). Sonko voor het eerst aan de aftrap bij de Buffalo’s, Israëli’s met halve B-ploeg

Voor AA Gent wil het voorlopig maar niet lukken in 2024. De Buffalo’s zijn nog steeds op zoek naar een zege en gaan met broos vertrouwen opnieuw de Conference League in. Tegenstander donderdag is Maccabi Haifa, met onder meer ex-Gouden Schoen Lior Refaelov. Door de oorlog in Israël wordt de heenmatch in Boedapest afgewerkt. Volg alles op de voet in

Lees meer »

“Ik zie dat niet zitten. Voilà, duidelijk?”: N-VA-fractieleider Wilfried Vandaele sluit coalitie met Vlaams Belang uit

N-VA-fractieleider in het Vlaams Parlement Wilfried Vandaele sluit een coalitie met Vlaams Belang na de verkiezingen uit. “Ik zie dat niet zitten. Voilà, duidelijk?”, zegt hij in een interview met de Krant van West-Vlaanderen. “Er zitten in het Vlaams Belang inhoudelijke punten en figuren die onaanvaardbaar zijn voor mij.”

Lees meer »

Ook in ons land kapotte bakfietsen van Babboe: “Ik en mijn tweeling van drie jaar kwamen ten val door gescheurd frame”

Een tweeling van drie die samen met hun mama ten val komt, een zadelpen die tijdens een fietstocht in tweeën breekt en onverklaarbare schade door roest. Ook in ons land zijn er problemen, blijkt uit getuigenissen van lezers die we toegestuurd kregen via 4040. Na onderzoek van het Nederlandse RTL Nieuws moet de fabrikant van Babboe-bakfietsen stoppen met de verkoop

Lees meer »

Niels Destadsbader bouwt eigen huis in Deerlijk, weg van zijn ouders: “Dat wordt wennen, ik kan niet goed alleen zijn”

Niels Destadsbader (35), die nu ‘Ik vraag het aan’ presenteert op VRT 1, gaat een eigen huis bouwen. “Ik heb bouwgrond gekocht in Deerlijk en ik maak nu werk van de bouwaanvraag”, vertelt Niels in ‘Story’. Voor het eerst in zijn leven zal hij dus niet meer bij of naast zijn ouders wonen. “Dat wordt wennen. Ik kan niet goed

Lees meer »

Eveline (56) runt papierhandel Boudry van overgrootvader Gustave: al even tijdloos als pen en papier

Ze worden steeds zeldzamer: de zaken waar de uitbater elk product door en door kent, waar service belangrijker is dan kortingen en waar het erfgoed niet alleen schuilt in de gevel en het interieur, maar ook in de mensen zelf. Omdat hun winkel uitbaten een erezaak is geworden. In Ieper ontmoeten we in printcopycenter en papierhandel Boudry de voormalige tuin-

Lees meer »