Krantenkoppen

Jente Pironet van Portland blikt terug op kankerdiagnose: “Er is maar één scenario: keihard doorgaan”

Voorbije zomer nog vechtend tegen kanker, woensdag bekroond met zijn allereerste MIA voor ‘Alternative’. Jente Pironet (32) is back. “Ook al ben ik nog in nabehandeling, er is maar één scenario: keihard doorgaan. Ik bestempel mezelf niet als een patiënt”, sprak hij.

Meer krantenkoppen in België

Bakker Kristof Cloet (42) uit Brugge wint ‘Golden Croissant’

Op een vakwedstrijd van les Ambassadeurs du Pain ging bakker Kristof Cloet van bakkerij Cloet in Sint-Michiels met de erkenning Golden Croissant naar huis. Voor zijn 12 croissants, perfect op gewicht van 75 gram per stuk, haalde hij een score van 91 procent.
The post Bakker Kristof Cloet (42) uit Brugge wint ‘Golden Croissant’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Thomas Joseph tevreden over Turkse seizoensopener: “Volgende koersen zijn op Belgische bodem”

Thomas Joseph (27) is terug in België na het eerste buitenlandse avontuur van het seizoen. In de Ronde van Antalya was het meteen prijs voor zijn ploeg Tarteletto-Isorex. Thomas hielp Timothy Dupont aan de eerste ritzege van het seizoen. De volgende afspraken zijn Le Samyn en de Grote Prijs Monseré.
The post Thomas Joseph tevreden over Turkse seizoensopener: “Volgende koersen

Lees meer »

“We zullen hier samen een nog mooier verhaal schrijven”: G&V Energy Group en familie Vander Stichele bundelen krachten

Er staan grote veranderingen op til voor de familie Vander Stichele uit de Meiboomlaan in Roeselare. De eigenaars van het Total benzinestation/carwash en de Bite & Ride shop gaan een verregaande samenwerking aan met G&V Energy Group. Zoon Bert breidt de carwash uit en zet in op de verkoop van 4×4 wagens.
The post “We zullen hier samen een nog

Lees meer »

Goud voor Daniël en Rosanne uit Ingelmunster

Op zaterdag 10 februari werd het gouden echtpaar Daniël Vermandele en Rosanne Verheye uit de Gentstraat 161 officieel ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis.
The post Goud voor Daniël en Rosanne uit Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE BOERENPROTEST. Regering legt pakket maatregelen aan boeren voor – Zelzatebrug wordt 24 uur geblokkeerd, “mogelijk langer”

De Vlaamse regering is het eens geraakt over een reeks voorstellen om de landbouwers gunstig te stemmen en de protesten te doen stoppen. Eén deal blijft uit: de regering heeft geen akkoord over de bescherming van landbouwgronden. Momenteel vindt overleg plaats tussen de regering en grote landbouworganisaties, zoals de Boerenbond, het Algemeen Boerensyndicaat en de Groene Kring. Boze boeren blokkeren

Lees meer »

KIJK. Zo chaotisch is het Leuvens stationsplein waar studente werd gegrepen door lijnbus: “Chaos is juist goed, dan letten mensen beter op”

Op een van de drukste stationspleinen in Vlaanderen verongelukte de 27-jarige studente Richa Mishra nadat ze werd gegrepen door een lijnbus. De jonge vrouw was nog maar net enkele weken in België om aan haar doctoraat te werken. Luchtbeelden tonen nu hoe chaotisch het Martelarenplein echt is: “Het verkeer komt van alle kanten, levensgevaarlijk.”

Lees meer »

“Voorzitter geworden puur uit liefde voor Cercle”: maak kennis met Thomas Tousseyn, professor én Cercle-voorzitter

Zondag is het opnieuw tijd voor Cercle Brugge-Club Brugge. Niet alleen dé derby, maar deze keer ook een topper. De nummer vijf tegen de nummer drie. De Vereniging ligt op koers voor de Champions’ play-off en wil ook tegen de stadsgenoot die koers verderzetten. Wat een tijd om Cercle-voorzitter te zijn. Wij gingen daarom langs bij voorzitter annex professor pathologie

Lees meer »

LIVE. Eén dode en tot 15 gewonden bij schietpartij op overwinningsfeest Super Bowl met miljoen toeschouwers

Tijdens een overwinningsfeest van de spelers van de Super Bowl is één persoon overleden bij een schietpartij in Kansas City. 10 tot 15 personen raakten gewond. Dat meldt de hoofdcommissaris van de politie van Kansas City tijdens een ingelaste persconferentie. Twee gewapende personen zijn aangehouden. De parade werd georganiseerd vanwege de Super Bowl-winst van de Kansas City Chiefs.

Lees meer »