Krantenkoppen

Kaaiman kiest keurig | Der rote Engel

06:00 In de familie Colruyt zit het er bovenarms op sinds de Raoul bekend heeft gemaakt dat hun Luxemburgse vennootschap Colruyt Gestion slechts 0,27 procent belastingen betaalt. Honderd keer minder dan de …

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Zo chaotisch is het Leuvens stationsplein waar studente werd gegrepen door lijnbus: “Chaos is juist goed, dan letten mensen beter op”

Op een van de drukste stationspleinen in Vlaanderen verongelukte de 27-jarige studente Richa Mishra nadat ze werd gegrepen door een lijnbus. De jonge vrouw was nog maar net enkele weken in België om aan haar doctoraat te werken. Luchtbeelden tonen nu hoe chaotisch het Martelarenplein echt is: “Het verkeer komt van alle kanten, levensgevaarlijk.”

Lees meer »

Start bouw dierenasiel in Beitem voorzien voor 2025

De stad Roeselare zal een nieuw dierenasiel bouwen dat gerund zal worden door de vzw Dierenasiel Regio Roeselare. Het huidige dierenasiel, gelegen in de Oude Stadenstraat, is momenteel te klein en verouderd. Dus werd er uitgekeken voor een nieuwe locatie, dat werd een site in de Ieperseweg in Beitem.
The post Start bouw dierenasiel in Beitem voorzien voor 2025 appeared

Lees meer »

Adele wordt slapend rijk, maar zet zo kwaad bloed bij haar fans: “Ze zou altijd ‘gewoon blijven. Wat een onzin”

Fans kijken reikhalzend uit naar haar eerste Europese optreden sinds 2016, maar moesten er ook flink wat geld voor ophoesten. Adele zal een duizelingwekkend bedrag verdienen aan haar concert in München deze zomer. En dat doet ze niet alleen met dank aan de peperdure tickets, volgens ‘TV Familie’. De ooit zo bedeesde zangeres ontpopt zich tot een gewiekste zakenvrouw. Tot

Lees meer »

Matthieu Terryn heeft instant spijt van zijn keuze en ex-zangeres van ‘Milk Inc.’ doet intrede in ‘The Voice van Vlaanderen’

Matthieu Terryn kon zich voor het hoofd slaan in de aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’ vrijdag. Wanneer de stoel draait na de auditie van Amelie, heeft hij instant spijt van zijn beslissing. Hij haalde ook een topper binnen, want Merel heeft heel wat zangervaring opgedaan bij Milk Inc. Dit waren de strafste blind auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’.

Lees meer »