Krantenkoppen

KIJK. Chinese fans bestormen spelershotel waar Ronaldo verblijft nu diens blessure plannen lelijk in de war stuurt

Chinese fans hebben het spelershotel van Al-Nassr bestormd om hun ongenoegen te laten blijken dat ze Cristiano Ronaldo (38) vooralsnog niet live aan het werk zullen zien. De wereldster is geblesseerd, dus cancelde Al-Nassr de oefenduels tegen Shanghai Shenhua en Zhejiang. Een vorm van protest, volgens Chinese media was een deel kwaad, maar ‘CR7′ werd ook luidkeels toegezongen. Met de smartphone in de hand hoopten ze een glimp van hun held op te vangen.

Meer krantenkoppen in België

Tienermoeder die pasgeboren baby in vijver dumpte wordt niet vervolgd: “Niet zeker of kindje heeft geleefd”

De tienermoeder die haar pasgeboren baby in een grote vijver in Willebroek dumpte, wordt daar niet voor vervolgd. De reden: de wetsdokter kon niet met zekerheid zeggen of het kindje levend werd geboren. “En dus zijn er onvoldoende aanwijzingen om uit te gaan van een misdrijf”, aldus het parket van Antwerpen. Maar waarom is er dan zelfs geen sprake van

Lees meer »

Al 90.000 euro opgehaald: crowdfunding van Acid om schadevergoeding te betalen is enorm succes

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingscampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

Na vuistslag aan politie-inspecteur in Oostende: “Een derde van alle gevallen van geweld tegen de politie leidt tot arbeidsongeschiktheid”

Afgelopen weekend kreeg een politie-inspecteur een rake vuistslag tijdens een tussenkomst bij een vechtpartij. Gemiddeld om de drie dagen krijgt de politie van Oostende naar eigen zeggen te maken met geweld tijdens interventies. “Vaak zijn agressiegevallen te linken aan het uitgaansmilieu en middelengebruik”, zegt korpschef Philip Caestecker.
The post Na vuistslag aan politie-inspecteur in Oostende: “Een derde van alle gevallen

Lees meer »

Nederlander (14) krijgt trap in gezicht en zus (18) bewusteloos gemept bij ruzie op skipiste in Tirol

Een opvallend agressie-incident in Tirol, meldt de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’. Bij een geëscaleerde ruzie op een skipiste is een Nederlandse jongen (14) los in zijn gezicht geschopt. Zijn 18-jarige zus die wou tussenkomen kreeg daarna een mep in haar gezicht. Het meisje verloor het bewustzijn. Er wordt gezocht naar twee mannen die Duits spreken, meldt de lokale politie.

Lees meer »

“Ze woonde alleen en kreeg niet veel bezoek, maar kwaad opzet?”: buren blijven achter met vele vragen nadat bewoonster (38) oude molen dood aangetroffen wordt

“Al wat we weten, is dat dit ongelooflijk triest is.” De buren van de opvallende molenaarswoning in Veltem-Beisem, waar vrijdag het levenloze lichaam van de 38-jarige bewoonster aangetroffen werd, blijven met vele vragen achter. Ook het gerecht heeft de antwoorden nog niet, een autopsie moet meer duidelijkheid brengen. Maar kwaad opzet kan niemand in de buurt zich voorstellen, al houdt

Lees meer »

LIVEBLOG MILAN-ATALANTA (20u45). Milan-coach Pioli vol lof voor weerzien met De Ketelaere: “Hij doet het ongelofelijk goed”

Charles De Ketelaere en Atalanta proberen hun vierde plek in de stand, goed voor Champions League-voetbal, veilig te stellen. De teller van de ex-Club-speler staat al op zes goals en zes assists, mooie cijfers. Kan hij die nog wat oprikken op het veld van nummer drie in de stand AC Milan, bovendien nog steeds zijn moederclub? Volg het op de

Lees meer »