Krantenkoppen

Kitty uit ‘Big Brother’ ondergaat maagverkleining: “Door mijn gewicht ontwikkelde ik slaapapneu”

Voormalig ‘Big Brother’-bewoonster Kitty Mager wil korte metten maken met overgewicht en besloot daarom een maagverkleining te ondergaan. De Nederlandse is vastberaden een gezonder leven te leiden, nadat ze de afgelopen jaren last heeft gehad van heel wat kwalen.

Meer krantenkoppen in België

Vakanties, luxevluchten en boottochten op kosten van NRA: wapenlobbyist Wayne LaPierre veroordeeld voor corruptie

De Amerikaanse wapenlobbyist Wayne LaPierre, de voormalige voorzitter van de National Rifle Association, is samen met verschillende hooggeplaatste leden van de NRA schuldig bevonden aan financieel wangedrag en corruptie. De jury kwam na een week beraadslagen tot de conclusie dat de vroegere NRA-voorzitter geld van de wapenvereniging gebruikte voor vakanties, luxevluchten voor zijn familieleden en jachttochten.

Lees meer »

Het eliteteam dat ‘meester Thijs’ en andere pedofielen klist: “Een loodzware job, maar we moeten die kinderen redden”

Ze zijn met zeventien en doorploegen dag in dag uit terabytes en terabytes aan afschuwelijke beelden van kindermisbruik. Maar dankzij dit specifieke team binnen de politiedienst Europol kon onlangs ‘meester Thijs’ van De Springplank als pedofiel ontmaskerd worden. “We doen het allemaal voor dat ene moment: het moment dat je een kind uit de klauwen van iemand met slechte bedoelingen

Lees meer »

Prinses Delphine gaat tijdens viering lijnrecht in tegen kledingafspraken en maakt zo haar ongenoegen duidelijk

De relatie tussen prinses Delphine en de rest van de koninklijke familie staat nog steeds onder druk. Dat bleek vanochtend heel duidelijk tijdens de herdenkingsmis in Laken. De klachtenbrief die ze naar premier De Croo stuurde over haar rol als prinses, lijkt nog niet verteerd. Onze royalty-expert Wim Dehandschutter was aanwezig, en zag met eigen ogen hoe ze via een

Lees meer »

“Meteen na vermeend overspel droeg de koningin deze ketting”: hoe royals hun liefde verklaren met juwelen

Hoe de royals valentijn vieren, blijft een mysterie. Maar dat er regelmatig cadeaus uitgewisseld worden als teken van liefde, staat vast. Hoewel alle koninklijke dames toegang hebben tot kroonjuwelen, geven ze de voorkeur aan juwelen die ze van geliefden hebben ontvangen. Bovendien bevatten deze vaak verborgen boodschappen. Onze koninklijke mode-expert Jelka Van Duyse duikt in hun schatkist en onthult de

Lees meer »

Voedselagentschap krijgt honderden klachten binnen over online verkoop van voeding: “Hobbykok of brasserie? De regels zijn hetzelfde”

Nee, je mag niet zomaar via sociale media je soep, dagschotel of cupcakes verkopen. Het FAVV, het agentschap voor de voedselveiligheid, kreeg de voorbije twee jaar ruim 450 klachten over de online verkoop van levensmiddelen. Wéten hobbykoks wel wat de wettelijke spelregels zijn? “Er komt heel wat meer bij kijken dan enkel hygiëne.” We namen de proef op de som.

Lees meer »

Acrobaat loopt van jarig ARhus naar Sint-Michielskerk

Zaterdag was het een komen en gaan van bezoekers in het jarige Kenniscentrum ARhus op de Munt in Roeselare. Om de tiende verjaardag te vieren waren over de vijf verdiepingen tal van workshops te doen. Eén bezoeker koos de minst makkelijke weg. Hij liep over een slackline heen en weer tussen het dakterras van ARhus en de toren van de

Lees meer »

KIJKRAPPORT. ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’: “Slag in het gezicht van zij die het écht lastig hebben””

Jarenlang zei ze ‘nee’ op elk tv-project, maar nu keert Astrid Coppens (41) toch terug naar het kleine scherm. Samen met goeie vriendin Natalia (43) kruipt ze voor een maand in de huid van een alleenstaande mama, die de eindjes aan elkaar moet knopen met een minimumloon. Het resultaat? Eén van de meest enerverende tv-programma’s van het voorjaar.

Lees meer »