Krantenkoppen

Leen (27) richt Facebookgroep op voor Brusselaars zonder kinderen: “Thema domineert te veel gesprekken”

Leen Mattens uit Ninove verhuist binnenkort naar Brussel. Ze wil daar kunnen afspreken met leeftijdsgenoten zonder kinderen. Want anders wordt daar te veel over gepraat, vindt ze. Haar Facebookgroep telt in enkele dagen tijd 160 leden.

Meer krantenkoppen in België

Met “Heilige Sophie” gaat de MR de Europese strijd aan

Een verkiezingstrijd vol spanning aan Franstalige zijde, met de machtsstrijd tussen Sophie Wilmès en Georges-Louis Bouchez bij de MR, en tussen de huidige voorzitter en zijn voorganger bij de kleine partij Défi. En Vooruit en Vlaams Belang die elkaar "beste vijanden" lijken te worden.

Lees meer »

Hardleerse winkeldief riskeert alweer twee jaar cel voor negen feiten in Brugge en Oostkamp: “Een doodtriestig geval”

Een 31-jarige Bruggeling blijft de veroordelingen voor winkeldiefstallen aaneenrijgen. Voor negen feiten in Brugse en Oostkampse supermarkten riskeert hij nu twee jaar effectieve celstraf. “We moeten de winkels hun rust teruggeven”, aldus de procureur.
The post Hardleerse winkeldief riskeert alweer twee jaar cel voor negen feiten in Brugge en Oostkamp: “Een doodtriestig geval” appeared first on KW.be.

Lees meer »

De must-reads van het weekend

04:00 Elk jaar krijgen duizenden Belgen te horen dat ze kanker hebben. Vaak gaat het om complexe tumoren. Zo’n uitdagende operatie vindt best plaats in een ziekenhuis met veel ervaring. Maar dat is vandaag …

Lees meer »

“Ik wil van stigma af dat ik een clown ben”: Ziggy uit ‘K2 zoekt K3′ geeft haters lik op stuk na succesvolle auditie in ‘American Idol’

Ooit getrakteerd op hoongelach en afwijzing bij ‘K2 zkt K3′, nu krijgt Ziggy Krassenberg (22) een staande ovatie in ‘American Idol’. De blijk van erkenning door wereldsterren als Katy Perry en Lionel Richie doet hem duidelijk deugd, want na het K3-avontuur heeft de kleurrijke artiest heel diep gezeten. “Allemaal de schuld van Studio 100”, vertelt hij ons. In dit openhartig

Lees meer »

Assisen Scalpelmoord – “Hij heeft haar gewoon gefolterd”

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) heeft de moeder van Jill Himpe (36) verklaard dat het slachtoffer doodsbang was van haar ex-vriend. Bovendien denkt Caroline Deman dat de beschuldigde op 5 november 2019 mogelijk de intentie had om haar ook te vermoorden.
The post Assisen Scalpelmoord – “Hij heeft haar gewoon gefolterd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lucio Aquino mag gevangenis met enkelband verlaten

Lucio Aquino kreeg maandag te horen dat hij met een enkelband naar huis mag. De Maasmechelaar zit sinds mei vorig jaar in de gevangenis voor zijn overleveringsdossier in een Italiaans onderzoek naar de maffiaclan ‘ndrangheta. Hij mag wellicht woensdag of donderdag naar huis.

Lees meer »

BK judo is succesverhaal voor Sam Braet en Juna Lootens

Afgelopen weekend vond het Belgisch Kampioenschap judo voor de jeugd plaats in Herstal, en daar blikken twee Wingense judoka’s met heel veel trots op terug. Sam Braet (13) en Juna Lootens (13) van judoclub Kodokan konden er immers binnen de U15 respectievelijk een bronzen en zilveren medaille bemachtigen.
The post BK judo is succesverhaal voor Sam Braet en Juna Lootens

Lees meer »

Oostende doet weer mee met de Veggie Challenge

Stad Oostende neemt voor de vierde keer deel aan de Veggie Challenge in maart en zet de peulvruchten in de kijker. Oostendenaars kunnen zich gratis registreren. Tijdens de maand maart zijn er verschillende initiatieven in het kader van de Veggie Challenge. Ook de Oostendse restaurants springen weer op de kar.
The post Oostende doet weer mee met de Veggie Challenge

Lees meer »