Krantenkoppen

LIVE. Blessin rekent al op Amoura voor beker tegen Anderlecht, politie verhoogt waakzaamheid rond Dudenpark

Een Brusselse derby in de kwartfinales van de Croky Cup. Wie stoot door naar de halve finales? Volg de match live op deze pagina of kijk op VTM2! Union-trainer Alexander Blessin sluit alvast niet uit dat Mohamed Amoura al in actie komt. De spits speelde dinsdag nog met Algerije in de Afrika Cup. Een andere sterkhouder Cameron Puertas is onzeker door een enkelverstuiking: hij beslist kort voor de start van het bekerduel of hij fit genoeg is om te spelen.

Meer krantenkoppen in België

Lobbyisten van Amazon mogen het Europees Parlement niet meer binnen

Lobbyisten die voor het Amerikaanse technologiebedrijf Amazon werken, verliezen hun vrije toegang tot het Europees Parlement. De parlementsleden zijn het beu dat de lobbyisten de deur van het halfrond platlopen, terwijl het bedrijf geen verantwoording wil afleggen voor de werkomstandigheden van zijn werknemers.

Lees meer »

Lagere bonus voor AB-InBev-CEO Doukeris

De miljoenenbonus voor de CEO van AB InBev, Michel Doukeris, is opnieuw gedaald. Dat blijkt donderdag uit het remuneratieverslag dat de Belgisch-Braziliaanse bierreus publiceerde samen met de jaarcijfers.

Lees meer »

ASSISEN. Hartsvriendin Jill (36) getuigt: “Jill was doodsbang. Hij zei letterlijk dat hij iedereen z’n hoofd ging afhakken als ze hem verliet”

“De dag dat Jill vermoord is, is de helft van ons kerngezin gestorven. Papa heeft zich helemaal laten gaan omdat zijn dochter dood was. Mijn moeder zal na dit proces een zware weerbots krijgen. De helft van mijn kinderen kent tante alleen maar vanop het kerkhof. Mijn zoon van negen heb ik moeten zeggen dat zijn lievelingstante en meter vermoord

Lees meer »

“Mama wordt geslagen door papa. Ik ben heel bang”: achtjarig meisje redt moeder door politie te bellen

“Hij slaat haar in het gezicht. Hij heeft ook een mes. Ik ben heel bang”, verklaarde het achtjarige meisje aan de telefoon. Daarop rukte de Franse politie in allerijl uit naar een woning in de Parijse voorstad Bondy. De vader, die dronken was op het moment van zijn arrestatie, is aangeklaagd wegens huiselijk geweld. “Zonder de oproep van het jonge

Lees meer »

Soldaat Serhiy (27) raakte zwaar verminkt toen hij op Russische antitankmijn reed: “Mijn vriendin heeft me in leven gehouden”

De Oekraïense president Zelenski heeft voor het eerst toegegeven dat al 31.000 van zijn militairen zijn gesneuveld in de oorlog met Rusland. Hoeveel gewonden er vielen wilde hij niet zeggen. Maar velen zijn voor het leven verminkt. Zoals frontsoldaat Serhiy Raylyan (27). Hij is blind en verloor beide benen door een Russische mijn. Artsen vreesden voor het ergste, maar

Lees meer »

“Geen schrik om op podium te staan”: Kristof Kerckenaere wordt dit weekend tot Regenboogprins gekroond in Roeselare

Dit weekend zet men in Roeselare de zotskap op. De stad wordt overgenomen door de carnavalisten. Een van de feestvierders zal ongetwijfeld regenboogprins Kristof I of Kristof Kerckenaere zijn die op een toevallige manier bij het Roeselaars canavalsgebeuren betrokken raakte.
The post “Geen schrik om op podium te staan”: Kristof Kerckenaere wordt dit weekend tot Regenboogprins gekroond in Roeselare appeared

Lees meer »

Wie heeft Magda gezien?

Op zaterdag 24 februari 2024, omstreeks 13.30 uur, verliet de 62-jarige Magda Denon het ziekenhuis AZ Oostende in de Gouwelozestraat in Oostende. Diezelfde dag, omstreeks 19.30 uur, werd zij nog opgemerkt in Gistel. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.
The post Wie heeft Magda gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Film “Oppenheimer” pakt ook op de SAG Awards de belangrijkste prijzen

"Oppenheimer", de film over atoombomwetenschapper Robert Oppenheimer, is de grote winnaar van de SAG Awards. Acteur Cillian Murphy won de prijs voor beste mannelijke hoofdrol in een film, Robert Downey jr. die voor beste mannelijke bijrol in een film. De SAG Awards zijn een belangrijke graadmeter voor de Oscars, die over twee weken worden uitgereikt.

Lees meer »