Krantenkoppen

LIVE FEYENOORD-PSV. Timber zet Rotterdammers op voorsprong vanuit de draai, Bakayoko kan stempel niet drukken

Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen, die wel op vertrekken staat naar Union Berlin, zijn goed op dreef bij PSV. In de achtste finales van de KNVB Beker ontmoet het vanavond Feyenoord. Bakayoko start in de basis, Vertessen zit – net zoals Noa Lang – op de bank. Volg het duel in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Vijverpark in Langemark krijgt ‘recreatieve hotspot’ met publieke barbecue

Langs de Vrijbosroute ter hoogte van het Vijverpark komt er een recreatieve hotspot met een multimovepad, twee picknickbanken en zelfs een barbecuestel. De plechtige opening is pas voorzien eind maart. “Ideaal voor fietsers om te genieten van een welverdiende pauze”, zegt schepen van Toerisme Laurent Hoornaert.
The post Vijverpark in Langemark krijgt ‘recreatieve hotspot’ met publieke barbecue appeared first on

Lees meer »

Kenny (50) werd doodverklaard door zijn bank, die al wekenlang rekeningen blokkeert: “De impact op mijn bedrijf is enorm”

Kenny Van Rompaey (50) uit Grobbendonk werd door zijn bank Belfius onterecht doodverklaard. Hierdoor zijn de rekeningen van zijn firma, KVR Reinigingswerken, al bijna drie weken geblokkeerd. “De impact is enorm, en ik krijg bij Belfius in Brussel niemand te pakken”, zegt Kenny. De woordvoerder van Belfius laat weten de zaak te onderzoeken.

Lees meer »

Nog 24 namen erbij: Rock Werchter vervolledigt line-up

De line-up voor Rock Werchter 2024 is helemaal compleet. De organisatie van het festival heeft de laatste 24 namen toegevoegd aan de affiche. Die artiesten zullen optreden op het kleinste podium, The Slope. Onder meer Prins S en De Geit, ISE en Neck Deep tekenen present deze zomer.

Lees meer »

Internering gevorderd voor verijdelde aanslag tijdens Miss België

In de zaak rond de verijdelde aanslag tijdens Miss België heeft het openbaar ministerie de internering van de verdachte gevorderd. De verdediging pleitte echter dat Peter C. (47) die bewuste dag helemaal geen misdrijf pleegde. De Brugse raadkamer hakt op 27 maart de knoop door.
The post Internering gevorderd voor verijdelde aanslag tijdens Miss België appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG LOTING. Loten Club en Union een topclub in de Conference League?

Club Brugge en Union gaan om 13 uur de trommels in voor de loting van de achtste finales van de Conference League. Grote namen als Aston Villa, Fiorentina, Lille en Ajax zijn daarbij mogelijke tegenstanders. In de Europa League kennen Romelu Lukaku en Charles De Ketelaere met respectievelijk Brighton en Sporting al hun opponenten. Volg de loting van de Conference

Lees meer »

Fries Deschilder heeft het naar zijn zin bij zijn nieuwe club

Dankzij twee flitsen van Tibo Van de Velde en een late goal van Fries Deschilder, sleepte SK Roeselare zondag in het absolute slot een punt uit de brand op het veld van Erpe-Mere (2-2). Minder dan gehoopt. Maar wel een resultaat waar ze bij de bezoekers, door de late ommekeer, konden mee leven.
The post Fries Deschilder heeft het naar

Lees meer »

Vrees voor cholera-uitbraak op Noors cruiseschip in Indische Oceaan

Meer dan 3.000 opvarenden zitten vast op een cruiseschip voor de kust van het Oost-Afrikaanse eiland Mauritius, nadat aan boord verschillende passagiers te maken kregen met maag-darmklachten. Vanwege de zieke passagiers weigeren de autoriteiten van Mauritius de Norwegian Dawn te laten aanmeren in de haven van Port Louis. Er wordt gevreesd voor een cholera-uitbraak aan boord, nu zuidelijk Afrika kampt

Lees meer »

Na de gelekte rapporten: voetbalbond wil computers en gsm’s van scheidsrechters en personeel laten controleren

Het rommelt nog maar eens bij de Belgische Voetbalbond (KBVB). De nieuwe CEO, Piet Vandendriessche, is op zoek naar de interne mol die het rapport met VAR-beslissingen, fouten per clubs en scheidsrechterrapporten lekte aan kranten van het Mediahuis. Vandendriessche bestelde een externe audit en zou op die manier computers en mobiele telefoons willen controleren.

Lees meer »

Oud-voetballer Jamel Hajaji koopt bekend café Piet Gein in Roeselare, al heeft hij nog geen idee over de bestemming

Het legendarische café Piet Gein is verkocht. Jamel Hajaji heeft het pand gekocht van Ronny Dekock die er zelf vele jaren pinten heeft getapt. Wat de invulling wordt, weet Jamel nog niet. Dat het geen café of horecazaak wordt, staat wel al vast.
The post Oud-voetballer Jamel Hajaji koopt bekend café Piet Gein in Roeselare, al heeft hij nog geen

Lees meer »

Joris De Loore houdt voormalig toernooiwinnaar Zizou Bergs uit achtste finales van Challenger Rijsel

Zizou Bergs (ATP-123) zal het challengertoernooi van Rijsel (120.850 euro) dit jaar geen tweede keer op zijn erelijst schrijven. De toernooiwinnaar van 2021, vierde reekshoofd op het hardcourt in Noord-Frankrijk, werd dinsdag in de eerste ronde met 4-6, 7-5 en 7-6 (7/4) uitgeschakeld door Joris De Loore (ATP-211) . Het Belgisch onderonsje duurde net geen drie uur.
The post Joris

Lees meer »