Krantenkoppen

LIVE OHL-ANTWERP (20u30, VTM 2). Komt Vermeeren nog (een laatste keer?) in actie voor de Great Old?

Titelverdediger Antwerp wil in de kwartfinales van de Croky Cup de kansen op een nieuwe dubbel gaaf houden. Tegenstander met dienst is OHL. In een mogelijke halve finale wacht KV Oostende, dat vorige week stuntte tegen RWDM. Wie stoot door nadat de match vorige week werd uitgesteld wegens het winterweer? En komt Arthur Vermeeren – op weg naar Atlético Madrid – nog in actie? Volg het live op deze pagina of kijk op VTM2 en VTM GO!

Meer krantenkoppen in België

“Ze willen Europa kapotmaken”: EU-baas Von der Leyen haalt ongezien hard uit naar “de vrienden van Poetin”

Geert Wilders van de Nederlandse radicaal-rechtse PVV en Marine Le Pen van het Franse rechts-populistische Rassemblement National zijn vrienden van Poetin die de EU willen vernietigen. Dat zei de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen (65) maandag in Berlijn, meldt de Volkskrant. Het is uitzonderlijk dat een commissievoorzitter EU-politici zo scherp bekritiseert.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Heldendom

06:00 De meningen over Aleksej Navalny vallen uiteen in twee strekkingen. Voor politiek correct denkenden is hij een held, in Kaaimans stamcafé noemen ze hem ‘ne stoemmerik’. Leek bovendien op Paul Van Tigc…

Lees meer »

Verenigde Staten en Frankrijk waarschuwen in VN-Veiligheidsraad voor grensconflict tussen Congo en Rwanda

De VN-Veiligheidsraad heeft dinsdagavond een spoedzitting gehouden over de escalatie van geweld in Congo, tegen de grens met Rwanda. De rebellengroep M23, die volgens de meeste bronnen door Rwanda worden gesteund, hebben al 400.000 mensen op de vlucht gejaagd. De Verenigde Staten en Frankrijk veroordelen de Rwandese inmenging en roepen beide landen op tot dialoog.

Lees meer »

Vochtproblemen bedreigen historische praalgraven in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge

Het Brugse gemeenteraadslid Andries Neirynck (Groen) luidt de alarmbel over vochtproblemen in de Onze-Lieve-Vrouwekerk: “Die bedreigen de historische praalgraven in het koor.” De politicus zal het probleem aankaarten tijdens de Brugse gemeenteraad op maandag 26 februari.
The post Vochtproblemen bedreigen historische praalgraven in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schepen in Antwerpen Erica Caluwaerts (ex-Open VLD) richt nieuwe partij op: Onafhankelijke Liberalen Antwerpen (OL-A)

Antwerps schepen Erica Caluwaerts, die in oktober 2023 uit Open VLD stapte en onafhankelijke werd, richt een nieuwe partij op voor de gemeenteraadsverkiezingen: Onafhankelijke Liberalen Antwerpen (OL-A). "Wij willen als enige partij gaan voor het vrijwaren van privacy en vrijheden van mensen", zegt Caluwaerts, die nog geen namen lost van politici op haar nieuwe lijst.

Lees meer »

Record aantal inschrijvingen voor Red Rock Rally in Brugge: 349 rockbands willen spelen op dit festival

Nog nooit hebben zoveel Belgische rockbands zich ingeschreven voor de Red Rock Rally. De jury moet oordelen over 349 inzendingen. Vier groepen mogen deelnemen aan dit festival op 1 mei in het Astridpark in Brugge.
The post Record aantal inschrijvingen voor Red Rock Rally in Brugge: 349 rockbands willen spelen op dit festival appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laatste fase van vernieuwing stationsomgeving in Diksmuide gaat maandag van start

Een aannemer begint op maandag 26 februari met voorbereidende werken op de stationsparking voor de plaatsing van een fiets- en wandeltunnel onder de spoorweg. Dat is meteen het effectieve startschot op het terrein voor de laatste fase van de vernieuwing van de stationsomgeving.
The post Laatste fase van vernieuwing stationsomgeving in Diksmuide gaat maandag van start appeared first on KW.be.

Lees meer »