Krantenkoppen

LIVE OHL-ANTWERP (20u30, VTM 2). Vermeeren niet in selectie Antwerp – Van Bommel: “Atlético is club die bij Arthur past”

Hij speelt niet. Met de nakende transfer naar Atlético Madrid in het achterhoofd, heeft Antwerp Arthur Vermeeren niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Vermeeren maakt de verplaatsing wel mee en stapte met z’n ploegmaats op de bus naar Leuven voor de kwartfinale van de Croky Cup tegen OHL. Volg het live op deze pagina of kijk op VTM2 en VTM GO!

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. Israël gaat aantal Palestijnen in al-Aqsamoskee tijdens ramadan beperken – Noorwegen gaat Palestijnen helpen met overdracht bevroren fondsen

Hamas dreigt ermee om uit de gesprekken over een mogelijk staakt-het-vuren te stappen als er niet snel bijkomende hulp geleverd wordt aan de Gazastrook. Duizenden Israëli’s hebben betoogd tegen het beleid van premier Benjamin Netanyahu. Intussen is het Nasser-ziekenhuis in de zuidelijke stad Khan Younis, het tweede grootste ziekenhuis van Gaza, “volledig buiten werking”. Dat meldt het gezondheidsministerie van Gaza.

Lees meer »

In Noorwegen op training voor oorlog, opgepakt voor cafégevecht: “Wedden dat ruzie wéér begon om een meisje?”

Vier Belgische paracommando’s zijn tijdens een winterstage in Noorwegen opgepakt omdat ze tijdens een avondje uit een jonge inwoner in het ziekenhuis sloegen en stampten. Wazige beelden tonen hoe ze schoppen naar een slachtoffer op de grond — zélfs tegen zijn hoofd. “Dat gebeurt hier wel vaker”, zeggen ze in Åndalsnes, in het zuidwesten van Noorwegen. Dit is alles wat

Lees meer »

Rechter velt vonnis in zaak tegen YouTuber Acid, moet hij 200.000 euro betalen?

De Brugse correctionele rechtbank doet donderdag om 9 uur uitspraak in de zaak tegen YouTuber Acid. Na een rechtstreekse dagvaarding door een voormalig lid van studentenclub Reuzegom moest de 24-jarige Nathan Vandergunst uit Blankenberge zich onder andere voor laster en belaging verantwoorden. Het openbaar ministerie vorderde een principiële bestraffing.
The post Rechter velt vonnis in zaak tegen YouTuber Acid, moet

Lees meer »

Leerlingen van het VTI Brugge bouwen kunstwerk voor Beaufort24 in Koksijde

In Koksijde construeren leerlingen van het vijfde en het zesde jaar Bouw van het VTI Brugge, Campus Zandstraat, de hele week een kunstwerk dat straks te zien zal zijn tijdens de Triënnale Beaufort. De Argentijnse kunstenaar Jorge Macchi is door Beaufort24-curator Els Wuyts uitgenodigd om in Koksijde een tijdelijk kunstwerk te presenteren.
The post Leerlingen van het VTI Brugge bouwen

Lees meer »

Eden Hazard over waarom hij “elke zomer vier of vijf kilo’s bijkwam”: “Dan moet je niet vragen om te gaan lopen”

Eden Hazard blikte in de podcast van ex-ploegmaat Jon Obi Mikel nog eens terug op zijn carrière. “Mis ik het voetbal? Neen. Wel de kleedkamer en de grapjes.” Voorts gooit hij met bloemetjes naar Roberto Martínez, Kevin De Bruyne en Jérémy Doku, en praat hij openhartig over bijkomen in de zomer en z’n blessures: “Toen we kampioen werden, zei ik

Lees meer »

Israël geeft Hamas ultimatum voor gijzelaars: “Tegen 10 maart alle gijzelaars vrij of grondoffensief in Rafah”

Israël heeft een ultimatum gesteld voor de vrijlating van alle gijzelaars. Als Hamas voor de start van de ramadan op 10 maart niet alle gijzelaars uit Gaza laat gaan, dan wordt er een militair offensief opgezet in Rafah. In die stad in het zuiden van de Gazastrook verblijven momenteel zowat 1,4 miljoen Palestijnen. Een groot deel van hen zijn gevlucht

Lees meer »

De hattrick: Tim Merlier sprint oppermachtig naar derde ritzege in UAE Tour

Met vertraging dan toch zijn hattrick. Tim Merlier (31) won met voorsprong de zesde rit in de UAE Tour. Nadat hij gisteren werd geplaagd door een leegloper (en toch nog tweede werd na een fotofinish), was hij dit keer opnieuw oppermachtig in de massasprint. Het is al zijn vijfde overwinning van het seizoen, na eerder ook twee zeges in de

Lees meer »