Krantenkoppen

LIVE OHL-ANTWERP (20u30, VTM 2). Vermeeren stapt ondanks nakende transfer mee op bus richting Leuven

Speelt hij of speelt hij niet? Ondanks een nakende transfer naar Atlético Madrid is Arthur Vermeeren gewoon samen met z’n ploegmaats op de bus naar Leuven gestapt voor de kwartfinale van de Croky Cup tegen OHL. Of Vermeeren aan Den Dreef ook effectief in actie komt, is nog koffiedik kijken. Volg het live op deze pagina of kijk op VTM2 en VTM GO!

Meer krantenkoppen in België

W.A.T. op scène pakt uit met nieuwe komedie

Met de ‘Tand van Ferdinand’ pakt toneelvereniging W.A.T. op scène terug uit met een hilarische komedie. Ditmaal speelt het stuk zich af in een vliegtuig. Het publiek mag rekenen op chaotische situaties – hoewel er in een vliegtuig niet zoveel deuren zijn – en van dolkomische ontwikkelingen.
The post W.A.T. op scène pakt uit met nieuwe komedie appeared first on

Lees meer »

Onderging ze een esthetische ingreep? Is ze aan het afkicken van een alcoholverslaving? Lange afwezigheid prinses Kate is voer voor complotdenkers

De Britse prinses Kate werd midden januari geopereerd aan haar buik en is volgens het paleis nog volop aan het herstellen, maar het gebrek aan info baart heel wat royaltyfans zorgen. Is er iets fout gelopen tijdens de operatie? Onderging ze plastische chirurgie? Zit William er voor iets tussen? De complottheorieën swingen de pan uit.

Lees meer »

Kim (29) werd doodverklaard in plaats van haar zus, en dat heeft grote gevolgen: “Goed mogelijk dat ik de komende twee maanden geen loon heb”

Het lijkt een scenario voor een soap, maar helaas voor de 29-jarige Kim Van Heuckelom uit Temse is het keiharde realiteit. Zij kreeg het verlies van haar zus Sharon (23) te verwerken, maar door een fout bij de gemeente werd Kim en niet haar zus doodverklaard. Zelfs haar 4-jarige dochter kreeg een brief: “Wie stuurt nu zoiets naar zo’n jong

Lees meer »

Bredene-Koksijde Classic krijgt acht WorldTeams aan de start

Dinsdagavond werd in het Casino van Koksijde de dertiende editie van de Bredene-Koksijde Classic voorgesteld. De categorie 1. Pro-koers krijgt op vrijdag 15 maart met Intermarché-Wanty, Soudal Quick-Step, UAE Emirates, DSM-firmenich PostNL, Jayco-Alula, Alpecin-Deceuninck, Arkea-B&B Hotels en Lidl-Trek acht WorldTeams aan de start.
The post Bredene-Koksijde Classic krijgt acht WorldTeams aan de start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cocaïne aangetroffen in locker Sven Pichal in VRT-gebouw

Er loopt nu ook een onderzoek naar drugsfeiten tegen de voormalige radiopresentator Sven Pichal. In de nasleep van het onderzoek naar het bezit van beelden van kindermisbruik werd in zijn persoonlijke locker in de gebouwen van de VRT een kleine hoeveelheid cocaïne aangetroffen.

Lees meer »

Het geld achter de Belgische chocolade: “Er is een grens aan groei”

Chocoladeproducent Barry Callebaut wil 500 jobs in ons land schrappen. Maar hoe groot is de chocolademarkt in ons land? Maken we onze reputatie op gebied van kwaliteit ook waar in de cijfers? Hoeveel chocolade produceren we en wie koopt die allemaal? En betekenen die ontslagen een kantelpunt? Wij doken samen met chocolade-econoom Filip Abraham (KU Leuven) in de cijfers. “Kwaliteit

Lees meer »

“Ik mik op het BK tijdrijden”: Gilles Borra (25) uit Keiem is en blijft nauw betrokken bij de wielersport

Gilles Borra heeft op zijn 25ste al meer dan de helft van zijn leven in de wielersport doorgebracht. Dit seizoen mikt de eliterenner zonder contract op het BK tijdrijden en blijft hij als zaakvoerder van acht bedrijven uitvoerig als sponsor in de wielersport aan de slag. “Ik ben op mijn vijftiende in de zakenwereld beland.”
The post “Ik mik op

Lees meer »

Ernstig verwaarloosde paarden in Tongeren zijn geen alleenstaand geval: “Het valt inderdaad op”

De scène die de politie afgelopen week aantrof in een weide in Tongeren, was dramatisch. Twee gestorven paarden, een derde compleet uitgemergeld. Nochtans waren er alarmsignalen. En spijtig genoeg gaat het niet om een alleenstaand voorval: steeds meer dieren worden in beslag genomen na verwaarlozing of mishandeling. Vooral bij honden is die toename opvallend.

Lees meer »

Kenny (50) werd doodverklaard door zijn bank, die al wekenlang rekeningen blokkeert: “De impact op mijn bedrijf is enorm”

Kenny Van Rompaey (50) uit Grobbendonk werd door zijn bank Belfius onterecht doodverklaard. Hierdoor zijn de rekeningen van zijn firma, KVR Reinigingswerken, al bijna drie weken geblokkeerd. “De impact is enorm, en ik krijg bij Belfius in Brussel niemand te pakken”, zegt Kenny. De woordvoerder van Belfius laat weten de zaak te onderzoeken.

Lees meer »

Goud voor Lionel en Alice na ontmoeting op Kortemark kermis

Lionel Watteyne (75) en Alice Dewulf (72) uit de Leopoldlaan hebben hun gouden huwelijksjubileum gevierd. Lionel en Alice baatten tijdens hun actieve beroepsloopbaan een melkveebedrijf uit in het Hoogleedse gehucht Sint-Jozef De Geite. Ze wonen sinds 2008 in Staden.
The post Goud voor Lionel en Alice na ontmoeting op Kortemark kermis appeared first on KW.be.

Lees meer »