Krantenkoppen

LIVE OHL-ANTWERP (VTM 2). Wat een knalstart! Janssen stelt met twee goals orde op zaken na vroege opener Maziz

Hij speelt niet. Met de eventuele transfer naar Atlético Madrid in het achterhoofd, heeft Antwerp Arthur Vermeeren niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Vermeeren maakt de verplaatsing wel mee en stapte met z’n ploegmaats op de bus naar Leuven voor de kwartfinale van de Croky Cup tegen OHL. Kunnen zij zich zonder hem plaatsen voor de halve finale? Volg het live op deze pagina of kijk op VTM2 en VTM GO!

Meer krantenkoppen in België

Mario Stroeykens over zijn atypische weg richting profvoetbal: “Bij elke test was het ‘onvoldoende’. Jarenlang”

“Ik was koppig en vastberaden.” Elke afwijzing wakkerde het vuur in de ziel van Mario Stroeykens (19) nog meer aan. Ga mee op excursie langs de atypische weg richting profvoetbal van ‘Super Mario’. Met Relegem als het begin en Breda als de plaats waar alles veranderde. En met Anderlecht als (voorlopig) eindstation? “De Premier League of de Champions League is

Lees meer »

Ameel Candy World bouwt met 120 vrijwilligers ‘Grootste snoeptaart ter wereld’: “Het wordt enorm spannend”

De Roeselaarse groothandel Ameel Candy World viert zijn 25ste verjaardag met een uniek bouwwerk. Vandaag slaat het bedrijf de handen in elkaar met 120 vrijwilligers uit zes verenigingen om de grootste snoeptaart ter wereld te bouwen. Die moet het pronkstuk van de beurs op zondag worden. De snoeptaart heeft een diameter van 10 meter en is maar liefst 8,65 meter

Lees meer »

CD&V maakt de bocht en wil euthanasie bij vergevorderde dementie toelaten: “Wat ons betreft mag debat morgen starten”

CD&V wil praten over euthanasie bij dementie. Dat zegt CD&V-voorzitter Sammy Mahdi in een interview dat dit weekend verschijnt. “We willen de discussie over leven en dood niet overlaten aan partijen die weinig of zeer ruime morele grenzen hebben.” De partij zal binnenkort haar leden om groen licht vragen om te bekijken onder welke strikte voorwaarden euthanasie mogelijk is bij

Lees meer »

Beschermd Lucashuys met merkwaardige houten gevel nabij Astridpark in Brugge staat te koop

Het bekende Burgerhuis ‘Lucashuys’ in de Minderbroedersstraat in Brugge staat te koop. Zijn houten neorenaissance gevel aan het Astridpark wordt vaak gefotografeerd. Tijdens Open Monumentendag enkele jaren geleden kon dit beschermd monument met merkwaardig interieur bezocht worden.
The post Beschermd Lucashuys met merkwaardige houten gevel nabij Astridpark in Brugge staat te koop appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Al die pop-up dj’s, ze doen afbreuk aan onze sector”: Nico Morano voert pleidooi voor pure elektronische muziek

In de jaren ‘90 was hij als dj Nico resident in de ter ziele gegane iconische club Illusion in Lier, tegenwoordig doet hij het ook internationaal. Zoals zaterdag in Nederland. Wij zagen zijn set op Winter Garden, zowaar een winterfestival. Al probeert de Zemstse dj/producer Nico Morano (42) zich vooral te verzetten tegen wat hij een spijtige evolutie in de

Lees meer »

Team Oudenburg in nieuwe werk- en signalisatiekledij

De medewerkers van de technische diensten van de stad krijgen splinternieuwe werkkledij. “Met de nieuwe kledij zijn de personeelsleden van onze stad nog beter herkenbaar voor de burger en helpen ze het positieve imago te versterken. Kwaliteit, respect en klantvriendelijkheid staan centraal, en deze nieuwe outfits stralen dit ook uit”, zegt burgemeester Romina Vanhooren. Alle
The post Team Oudenburg in

Lees meer »

Van Tigchelt verdedigt gerecht na zaak Acid: “Als er klassenjustitie is, moeten we dat in kaart brengen”

Vicepremier en minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) heeft donderdag tijdens een gastcollege aan de Karel de Grote Hogeschool het gerecht verdedigd in zaken als die rond Reuzegom en influencer Acid. Van Tigchelt gaf er aan “niet te weten” of er zoiets bestaat als klassenjustitie. “Maar als dat gevoel leeft, wil ik het in kaart laten brengen”, zei

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky arriveert in Albanië voor veiligheidsconferentie – Britse legerleider: “Oekraïne nog maandenlang gedwongen tot verdedigen”

De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land. Macron voegde er echter wel ter nuance aan toe dat er momenteel geen overeenstemming bestaat

Lees meer »

Geen breuken in rug bij Vanheusden: Standard-speler moet wel in ziekenhuis blijven en krijgt morfine tegen hevige pijn

Voorzichtig goed nieuws over Zinho Vanheusden. De verdediger van Standard, die tijdens het duel tegen Union slecht neerkwam, zou geen breuken in de rug hebben opgelopen. De aanvoerder van de Rouches heeft wel veel pijn, die waarschijnlijk komt van een hernia. De Limburger moet de nacht in het ziekenhuis doorbrengen, waar hij morfine krijgt tegen de pijn.

Lees meer »