Krantenkoppen

LIVE TRANSFERS. Vertrek Dupé in stroomversnelling – Muñoz wil transfer forceren en weigert te trainen

Het is weer die tijd van het jaar: de transferperiode. Welke Belgische ploeg haalt zijn slag binnen op de wintermercato? En pakken buitenlandse teams uit met grote transfers? Volg al het laatste transfernieuws op deze pagina!

Meer krantenkoppen in België

Finland halveert erg hoge zelfmoordcijfers

Hoewel Finland zich volgens het World Happiness Report “het gelukkigste land ter wereld” mag noemen, kampt het nog steeds met hoge zelfmoordcijfers. Finland stond lange tijd op de lijst van landen met de hoogste zelfmoordcijfers ter wereld, maar het Scandinavische land heeft die cijfers nu gehalveerd. Opvallend is dat België het slechter doet.

Lees meer »

Zes maanden cel met uitstel na gevecht met collega

Een 29-jarige man uit Koksijde kreeg zes maanden cel met uitstel en 800 euro boete omdat hij een collega aanviel nadat ze het oneens raakten over het werk. Daarbij ging A.K. over de schreef vond de procureur. “Hij deelde niet alleen klappen uit, maar dreigde er ook mee om de vrouw en kinderen van het slachtoffer te vinden en te

Lees meer »