Krantenkoppen

LIVESTREAM. Wat een parel van Yamal! FC Barcelona buigt scheve situatie met ook goal Lewandowski snel om – volg bekerclash exclusief bij HLN

ons staat deze week de Croky Cup op het menu, maar ook in Spanje is het weer tijd voor bekervoetbal. Bij HLN hoeft u daar niets van te missen, want als abonnee bekijkt u twee wedstrijden exclusief en live! Met vandaag Athletic Bilbao-Barcelona. Overleven de Catalanen de lastige verplaatsing naar het Baskenland? Donderdag om 21u staat de clash tussen Atlético Madrid en Sevilla op het menu.

Meer krantenkoppen in België

Poperinge deelt 100 voorjaarsvallen tegen Aziatische hoornaar uit

Het was aanschuiven donderdagavond in de Schipvaarthoeve. Honderd mensen kwamen er hun gratis voorjaarsval tegen de Aziatische hoornaar plus een fles lokvloeistof ophalen. Het was een initiatief van de stad Poperinge, in samenwerking met de imkersvereniging De Westerbie.
The post Poperinge deelt 100 voorjaarsvallen tegen Aziatische hoornaar uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

KRB opent nieuw roeiseizoen

Op zaterdag 2 en zondag 3 maart wordt langs het Waggelwater de roeiklassieker Nieuwege-Brugge georganiseerd. Deze lange afstandsregatta voor zowel achtriemen met stuurman als de kleine boottypes is beter bekend als de Brugge Boat Race.
The post KRB opent nieuw roeiseizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

BES Beernem lanceert nieuwe groepsaankoop

Na de sluiting van het oudste biobedrijf van Vlaanderen in Beernem, De Hogen Akker, gingen de klanten op zoek naar een alternatief voor hun biologische producten. Drie klanten sloegen de handen in elkaar en richtten de vzw Biobes Beernem op. Later groeide het initiatief uit tot een coöperatieve zonder winstoogmerk waar coöperanten en klanten terechtkunnen voor lokale, biologische producten.
The

Lees meer »

Van gesmolten ijssculptuur van Leopold II tot Genkse “Vieze mannen”-taart: expo Aanwinst in Genk toont werken die doorgaans niet te zien zijn

In C-mine in Genk is er vanaf morgen "Aanwinst", een expo met werken uit de hedendaagse kunstcollectie van de Vlaamse Gemeenschap. Dat is bijzonder, want de werken worden normaal gezien niet tentoongesteld. Een van de werken is bovendien dit jaar de Belgische inzending voor de Biënnale in Venetië: 10 taarten die belangrijke momenten uit de geschiedenis van Genk verbeelden.

Lees meer »

LIVE. Honderden tractoren in Brussel: boeren doorbreken politieblokkades en gooien met bommetjes en vuurwerk, het regent rook en stro in de hoofdstad

Boerenorganisaties houden vandaag een nieuwe betoging in Brussel, naar aanleiding van een Europese top van de ministers van Landbouw die daar doorgaat. De boeren vragen de Europese Unie onder meer om zich terug te trekken uit de veelbesproken vrijhandelsovereenkomsten met Zuid-Amerikaanse landen. Intussen is de sfeer in de hoofdstad een beetje verhit geraakt. Protesterende boeren zijn met hun tractoren door

Lees meer »

Nicholas Goossens: “Ik wil weer koers kunnen maken”

Het West-Vlaams kampioenschap tegen de klok op donderdag 4 april en drie dagen later het PK op de weg voor de beloften in Rollegem, voor Nicholas Goossens (19) worden het de eerste belangrijke afspraken in z’n tweede U23-seizoen.
The post Nicholas Goossens: “Ik wil weer koers kunnen maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan Van den Bosch verklaart waarom striptease-act in ‘Familie’ zeer zedig bleef: “Ik vergelijk het graag met de film ‘Jaws’”

Acteur Jan Van den Bosch (39) geeft al meer dan 10 jaar gestalte aan flapuit Zjef De Mulder in ‘Familie’. “De tijd vliegt ontzettend snel voorbij”, zegt hij fier. “Ik weet dat mensen zich wel eens durven storen aan mijn personage, maar elke reeks heeft iemand nodig die de boel op stelten zet. Laat ze dus maar doen.” Aan goesting

Lees meer »

Tiendepark krijgt ‘beweegbank’: “Laagdrempelige manier om meer te bewegen”

In het Tiendepark op Uitkerke werd een ‘beweegbank’ geïnstalleerd. “Deze zitbank met meervoudige fitnessfuncties biedt een gratis, eenvoudige en toegankelijke manier aan om meer te bewegen zonder de noodzaak om te investeren in dure apparatuur”, zegt schepen voor Sociale Zaken Annie De Pauw (Vooruit).
The post Tiendepark krijgt ‘beweegbank’: “Laagdrempelige manier om meer te bewegen” appeared first on KW.be.

Lees meer »