Krantenkoppen

Margriet Hermans (69) haalt uit naar vernieuwde ‘Droomfabriek’: “Degoutant dat er voor oudere vrouwen geen plaats meer is”

Niet Rani De Coninck (53) of Sabine De Vos (56) presenteert straks aan de zijde van Bart Peeters (64) de langverwachte nieuwe versie van ‘De droomfabriek’ op VRT 1. Die eer gaat wel naar de jonge en knappe verschijning Gloria Monserez (22). Niet iedereen juicht de verjonging op tv toe. “Waarom zou een vrouw mét talent en een rimpel die kans niet mogen krijgen?”, vraagt Margriet Hermans (69) zich geïrriteerd af in ‘TV Familie’.

Meer krantenkoppen in België

Betonmixer knalt tegen bestelwagen in Ieper

Een zware klap tussen een betonmixer en bestelwagen leidde donderdag vooral tot stoffelijke schade op de Ieperse Noorderring.
The post Betonmixer knalt tegen bestelwagen in Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Maxim De Cuyper, op zijn zeventiende klaar met voetballen, nu sterkhouder bij Club: “Pita, frieten, pizza… Ik at waar ik zin in had”

Het scheelde niets of Maxim De Cuyper (23), Club Brugge-fan sinds kindsaf, zat zondag met een sjaal om de nek in de tribunes van Jan Breydel. Zover is het niet gekomen. Een babbel met de rechtsback van Club over zijn blauw-zwart hart, de strijd met de eeuwige rivaal, La Liga en zijn metamorfose. “Als ik wist dat hij er niet

Lees meer »

Elien opent Lili’s Trimcorner voor honden

Elien Devijver (35) houdt nu zaterdag de officiële opening van haar hondentrimsalon Lili’s Trimcorner in de Mentenhoekstraat 123. Baasjes kunnen er terecht met hun honden groot of klein om ze er weer helemaal tiptop te laten uitzien.
The post Elien opent Lili’s Trimcorner voor honden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Close over drugsprobleem in Brussel: “Besloten dat politie overal aanwezig zal zijn om probleem te overwinnen”

De Brusselse burgemeester Philippe Close (PS) heeft tijdens de gemeenteraad een stand van zaken geschetst over de maatregelen die zijn politiezone reeds ondernam in de bestrijding van het drugsgeweld op het grondgebied van de stad Brussel. Volgens Close hebben verschillende betrokken Brusselse burgemeesters “samen besloten” dat de politie “overal aanwezig zal zijn om het probleem te overwinnen.”

Lees meer »

Al bijna 125.000 euro ingezameld om schadevergoeding te betalen: crowdfunding van Acid is groot succes

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingcampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

Jaarlijks renoveren 4 op de 10 Belgen hun huis, maar dat doen ze niet meer omwille van het comfort

De renovatiemarkt blijft groeien. Vorig jaar voerde 41 procent van alle huiseigenaars in België minstens één groot renovatiewerk uit. Dat is het hoogste cijfer in jaren. Bieke Gepts van marktonderzoeksbureau Essencia Marketing en Niko Demeester van sectorfederatie Embuild leggen uit hoe dat komt, welke renovaties we het vaakst doen en hoe de toekomst er rooskleurig kan uitzien. “Er is een

Lees meer »

Vlaams Belang start opnieuw met Damse afdeling

Met de wind van de gunstige peilingen in de zeilen richt Vlaams Belang nu ook in CD&V-bolwerk Damme een afdeling op. “Ondanks een beperkt aantal inwoners kampt Damme via de opvang in de kazerne al jaren met de asiel- en migratieproblematiek”, klinkt het. Sijselenaar Philippe Mus is voorzitter van de afdeling.
The post Vlaams Belang start opnieuw met Damse afdeling

Lees meer »

‘Jong Keukengeweld’ houdt het voorlopig voor bekeken

‘Jong Keukengeweld’, een ondertussen gevestigd concept van Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen zal voorlopig geen vervolg krijgen. Dankzij het initiatief konden mensen tussen 18 en 30 jaar oud zich jarenlang inschrijven om bij jonge topchef aan een goedkoper prijsje te gaan tafelen. Maar Toerisme Vlaanderen wil met een nieuwe samenwerkingen nu focussen op een duurzamer personeelsbeleid in de restaurantsector. Horeca

Lees meer »

Code oranje in heel Vlaanderen door hevige rukwinden, ook Antwerpse gouverneur verstuurt Be-Alert: “Blijf binnen”

In heel Vlaanderen is het vandaag code oranje voor de mogelijke storm Louis. Provinciegouverneurs sturen volop Be-Alerts uit met de waarschuwing voor stevige rukwinden en tips voor zo min mogelijk schade. “Boodschap nummer één bij zulke weersomstandigheden: blijf best binnen. Begeef je enkel naar buiten als het echt niet anders kan”, klinkt het advies ook in de provincie Antwerpen.

Lees meer »