Krantenkoppen

Meisje overleden na aanrijding bij boerenprotest in zuiden van Frankrijk

De minderjarige dochter die zwaargewond raakte nadat het voertuig waarin ze zat tijdens een wegblokkade van Franse boeren werd aangereden, is overleden. Dat meldt het parket van Foix.

Meer krantenkoppen in België

Lagere bonus voor AB-InBev-CEO Doukeris

De miljoenenbonus voor de CEO van AB InBev, Michel Doukeris, is opnieuw gedaald. Dat blijkt donderdag uit het remuneratieverslag dat de Belgisch-Braziliaanse bierreus publiceerde samen met de jaarcijfers.

Lees meer »

Escape game drijft spot met enorme verkeershinder in centrum Menen: “Grappig, maar minder leuk voor wie in het verkeer vastzit”

Welkom in de grootste escape game ter wereld: Menen. Doordat verschillende werken het verkeer woensdag volledig in de soep lieten draaien, organiseerde een internaut er meteen een ecape game mee. “De hinder was zodanig extreem dat we enkel maar konden lachen of huilen.”
The post Escape game drijft spot met enorme verkeershinder in centrum Menen: “Grappig, maar minder leuk voor

Lees meer »

Eerste van tienduizend nieuwe bomen geplant voor uitbreiding Wallemote-Wolvenhof: “We willen inhaalbeweging maken”

De stad Izegem en provincie West-Vlaanderen hebben het startschot gegeven voor de uitbreiding van provinciedomein Wallemote-Wolvenhof. De groene long breidt uit met vijf hectare, waar de komende jaren nieuw geplante boompjes kunnen uitgroeien tot een nieuw stuk bos. Het eerste exemplaar ging maandag symbolisch de grond in. “En er volgen er nog. Hier gaan in totaal tienduizend nieuwe bomen in

Lees meer »