Krantenkoppen

Nadat gevoelige gegevens van 300.000 Limburgse gezinnen op straat liggen na groot datalek: zo weet je of jij erbij bent

Btw-aangiftes, notariële documenten, medische gegevens en andere gevoelige informatie van 311.000 Limburgse gezinnen liggen te grabbel na een grote cyberaanval bij intercommunale Limburg.net. Privacy-experts leggen uit wat er aan de hand is en hoe je kan nagaan of jouw gegevens ook op straat liggen.

Meer krantenkoppen in België

CD&V Heuvelland steunt vzw Boven De Wolken

CD&V Heuvelland schenkt een cheque van 150 euro aan vzw Boven De Wolken. Boven De Wolken steunt ouders die een baby verliezen en biedt gratis fotosessies aan voor sterrenouders bij het verlies van hun baby.
The post CD&V Heuvelland steunt vzw Boven De Wolken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie mensen omgekomen door frontale botsing in Friesland

Bij een verkeersongeval in het oosten van Friesland zijn drie mensen om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur op de N369 bij het dorp Kootstertille. Daar botsten twee auto’s frontaal op elkaar. Het is niet bekend hoeveel mensen in de auto’s zaten.

Lees meer »

Na exclusieve deal met Nederlandse tv-zender, gaat Tom Waes straks exclusief voor onze noorderburen werken?

De VRT en de Nederlandse publieke omroep NPO bundelen hun krachten. De komende drie jaar gaan ze samenwerken aan een vijftal programma’s, waarin Tom Waes (55) centraal staat. Op die manier kunnen ze de kosten drukken. Maar moeten zijn fans hier zich zorgen maken? Gaat Tom straks exclusief voor de Nederlanders programma’s maken? Jarne zoekt het uit in deze nieuwe

Lees meer »

Maria-Lichtmis met taart en koffie in Sint-Blasiuskerk

Zaterdag 10 februari had Jaak Van Hulle de Sint-Blasiuskerk speciaal aangekleed om de kinderen die het voorbije jaar gedoopt werden samen met hun familie te ontvangen voor de viering van Maria-Lichtmis. Ze werden door de parochie getrakteerd op koffie en taart in de kerk. De gedoopte kinderen zijn: Bo Raeds, Naëlle Sneppe, Tjenne François, Arthur
The post Maria-Lichtmis met taart

Lees meer »

“Niks romantischer toch dan reizen per nachttrein?”: Bruce en Tom starten online bookingsite Lunatrain

Hij is als lijsttrekker van 8450Anders voor de gemeenteraadsverkiezingen stilaan een bekend gezicht, maar Bruce Verburgh is behalve politiek bevlogen ook de zaakvoerder van het recent gelanceerde Lunatrain, een online reisbureau voor nachttreinen. “Ik ben er als fervent treinreiziger van overtuigd dat de nachttrein een mooie toekomst wacht. Via Lunatrain willen we deze bijzondere manier van reizen toegankelijker maken.”
The

Lees meer »

Jury kiest One Man’s Cavalry als winnaar van Demo Days Torhout

De vakjury heeft de band One Man’s Cavalry uitgeroepen tot winnaar van de Demo Days, de wedstrijd van het platform Oaze van het intergemeentelijke samenwerkingsverband Ginter, waartoe Torhout behoort. Op 5 april komt One Man’s Cavalry optreden in de kunstgalerie Stek-art in de Zuidstraat.
The post Jury kiest One Man’s Cavalry als winnaar van Demo Days Torhout appeared first on

Lees meer »

Laptop van Christophe Ramont uit ‘Blind getrouwd’ gestolen: “Benieuwd wat dief gaat doen met de naaktfoto’s”

De maandag van Christophe Ramont (42) – die deelnam aan het vijfde seizoen van ‘Blind getrouwd’ – verliep niet zo optimaal. “Mijn rugzak met laptop en toebehoren werd gestolen op de trein tussen Brussel-Noord en Brussel-Zuid. A classic story, eentje dat ik nu ook kan vertellen”, schrijft hij op Facebook. En het lijkt erop dat er ook nog een belangrijke

Lees meer »

Brugge legt een natuurbegraafplaats aan op de site De Blauwe Toren

Op 19 febuari is de aanleg van de natuurbegraafplaats in Brugge gestart. “Tot nu toe was in Brugge natuurbegraven niet mogelijk, maar we willen tegemoet komen aan de grote vraag en de mogelijkheid bieden om de assen van een overledene in een begraafplaats met natuurlijke omgeving te begraven. We richten een natuurbegraafplaats in op de site De Blauwe Toren,” zeggen

Lees meer »

Moeder Izegemse organiseert Wintergala

Hoogstudentenclub Moeder Izegemse houdt op zaterdag 24 februari haar 14de Wintergala. Dit exclusieve galabal vindt plaats in De Zaal in de Baronstraat 131 in Izegem. De club wou voor deze editie alles zo Izegems mogelijk houden.
The post Moeder Izegemse organiseert Wintergala appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Russische aanvallen nemen toe aan oost- en zuidfront – Zelensky noemt situatie “uiterst moeilijk”

De Russische aanvallen aan het oostelijk en zuidelijk front in Oekraïne zijn fel toegenomen. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky geeft toe dat zijn leger zich geconfronteerd ziet met een “extreem moeilijke” situatie aan het front. En volgens zijn Russische evenknie Vladimir Poetin is de oorlog in Oekraïne een “zaak van leven en dood”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »