Krantenkoppen

Niets staat Zweedse toetreding tot NAVO nog in de weg: na Turkije staakt ook Orban zijn verzet

Hongarije staat expliciet achter de toetreding van Zweden tot de NAVO en zal de aanvraag snel ratificeren, dat maakte Jens Stoltenberg, de secretaris-generaal van de vedragsorganisatie, woensdag bekend.

Meer krantenkoppen in België

Slagersvrouw Eline van Slagerij Dries mag over ‘De Varkensboer’ vertellen in nieuwe expositie Het Kunstuur in Roeselare

De eerste tentoonstelling van Het Kunstuur zit er bijna op in Roeselare. Veel bezoekers hebben genoten van boeiende verhalen over 30 topwerken in de ontwijde Sint-Amandskerk. Op 1 april start een tweede tentoonstelling en een van de vertellers is Eline Vergauwe, de slagersvrouw van Slagerij Dries aan de kop van de vaart.
The post Slagersvrouw Eline van Slagerij Dries mag

Lees meer »

Tegelhandel Stone Trend pakt uit met vernieuwde toonzaal

Tegelhandel Stone Trend, die een ruime winkel heeft aan de Gistelse Steenweg 546 in Sint-Andries, opende op 21 februari feestelijk de volledig vernieuwde toonzaal. Het bedrijf werd 24 jaar geleden opgericht en in 2022 werd het overgenomen door het echtpaar Céline Gardin en Dries Catteeuw.
The post Tegelhandel Stone Trend pakt uit met vernieuwde toonzaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stad Oostende verlengt burgerbevraging tot 11 maart

Eerder dit jaar lanceerde de stad een burgerbevraging bij 2.500 willekeurig gekozen Oostendenaars. Later, vanaf 19 februari 2024, kregen alle inwoners en tweedeverblijvers de kans om online deel te nemen aan de bevraging. Om zoveel mogelijk waardevolle antwoorden te ontvangen, verlengt de stad de burgerbevraging nu tot en met 11 maart 2024.
The post Stad Oostende verlengt burgerbevraging tot 11

Lees meer »

Internering gevorderd voor verijdelde aanslag tijdens Miss België

In de zaak rond de verijdelde aanslag tijdens Miss België heeft het openbaar ministerie de internering van de verdachte gevorderd. De verdediging pleitte echter dat Peter C. (47) die bewuste dag helemaal geen misdrijf pleegde. De Brugse raadkamer hakt op 27 maart de knoop door.
The post Internering gevorderd voor verijdelde aanslag tijdens Miss België appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ongeval met tractor eist 15 levens in India

In het noorden van India heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan waarbij zeker 15 mensen het leven hebben verloren en meer dan 12 anderen ernstig gewond zijn geraakt. Een landbouwtractor, beladen met 40 mensen in een aanhangwagen, kantelde en stortte neer in een nabijgelegen vijver. Lokale autoriteiten hebben bevestigd dat zeven van de dodelijke slachtoffers kinderen waren.

Lees meer »

Deila zondag wellicht nog op bank bij Club, dat Mignolet en De Cuyper even dreigt kwijt te zijn

Niets dan ellende bij Club Brugge, waar Ronny Deila volgens de eerste signalen alvast niet vóór zondag ontslagen zou worden. In Genk moet blauw-zwart het wellicht wel zonder doelman en steunpilaar Simon Mignolet – de doelman kampt met een hamstringprobleem. En dan is er nog Maxim De Cuyper, die na zijn duw aan ref D’hondt een schorsing van vijf matchen

Lees meer »

Meer details over gruwelijke moord in Ukkel: 35-jarige vrouw woonde maandenlang met verminkt lichaam (67) in appartement

Ukkel is deze week opgeschrikt door een uiterst gruwelijke moord. Slachtoffer Jean (67) werd onthoofd en in stukken gehakt, de verschillende lichaamsdelen lagen verspreid over zijn woning en het terras. De Franstalige krant ‘Sudinfo’ komt nu met nieuwe onthullingen over de vermoedelijke dader, een 35-jarige vrouw. “Ze riep luid tegen de agenten dat ze een heks was.”

Lees meer »

Antwerp moet Overmars nog 9 maanden missen

Marc Overmars (50) vecht zijn wereldwijde schorsing wegens grensoverschrijdend gedrag niet meer aan. De Nederlander staat dus tot midden november aan de kant. Hoe moet het nu verder bij Antwerp, zonder sportieve baas?

Lees meer »