Krantenkoppen

Oekraïne: “Gaan regio Belgorod blijven onder vuur nemen om ons te beschermen”

Het Oekraïense leger zal de regio Belgorod en Russische militaire vliegtuigen onder vuur blijven nemen om zichzelf te beschermen tegen bombardementen. Dat heeft het leger laten weten, enkele uren na de crash van een Il-76 transportvliegtuig in de buurt van de grens met Oekraïne.

Meer krantenkoppen in België

KIJK LIVE (21u30). Wie plaatst zich voor finale van Copa del Rey? Kijk vanavond exclusief bij HLN naar Sociedad-Mallorca!

In de Reale Arena strijden Real Sociedad en RCD Mallorca vanavond om een plaats in de Spaanse bekerfinale. In de heenmatch van de halve finale van de Copa del Rey werd er niet gescoord. Donderdag spelen Athletic Club en Atlético de Madrid tegen elkaar, de Basken wonnen de heenwedstrijd met 1-0. Wie plaatst zich voor de finale? Bekijk de wedstrijd

Lees meer »

Bezorgdheid over nieuw vervoersplan van De Lijn

Op de jongste gemeenteraad sprak Sofie Sanders (CD&V+) de bezorgdheid van de Oudenburgenaren, vooral deze van de inwoners van Ettelgem, uit omtrent het nieuwe vervoersplan van De Lijn. Sinds 6 januari rijdt de bus 22 niet meer en voelen de bewoners zich in de steek gelaten qua openbaar vervoer. Ook loopt het reserveren van de Flexbus niet zoals het zou

Lees meer »

Almaar minder plekken in de buurt waar jongeren zich thuisvoelen

In heel Vlaanderen voelen ouderen en jongeren zich wat ondergeschoffeld. In een maatschappij die zich richt op werkende mensen, is er niet alleen minder plaats voor ouderen, maar ook voor jongeren. Ook heerst het gevoel dat er in de gemeenten steeds minder voor jongeren én voor ouderen te doen is.

Lees meer »

Assisen Scalpelmoord – “Hij heeft haar gewoon gefolterd”

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) heeft de moeder van Jill Himpe (36) verklaard dat het slachtoffer doodsbang was van haar ex-vriend. Bovendien denkt Caroline Deman dat de beschuldigde op 5 november 2019 mogelijk de intentie had om haar ook te vermoorden.
The post Assisen Scalpelmoord – “Hij heeft haar gewoon gefolterd” appeared first on KW.be.

Lees meer »