Krantenkoppen

Okra Ardooie zet jubilarissen in de bloemetjes

Voorzitter Daniel Devoldere en zijn bestuur van Okra Ardooie mochten ter gelegenheid van de nieuwjaarsdrink verschillende jubilarissen huldigen.

Florent Steen en Ilda Vanheede zijn 65 jaar gehuwd. Er stonden zestig kaarsjes op de huwelijkstaart van Nestor Dierckens en Rozina Houthoofd, van Georges Van Maele en Arlette Pattyn, van Gilbert Cappelle en Noella Rigole, en van Erik Werniers en Christiane Gobbin. Vijftig jaar huwelijk vierden ze bij Wilfried Vanhove en Agnes Musseeuw, bij Daniel Bouckaert en Lucrèse Baert, en bij Willy Lievens en Christiane Vandecapelle.

Tijdens deze bijeenkomst mocht de voorzitter een druk jaarprogramma aankondigen. En daar mocht op geklonken worden. Er was taart voor alle aanwezigen en een optreden van Karel Declerck. (JM)

The post Okra Ardooie zet jubilarissen in de bloemetjes is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Brussels Airlines schrapt drie op de tien vluchten op tweede stakingsdag

Als gevolg van een stakingsactie die vandaag voortduurt, verwacht Brussels Airlines vandaag slechts zeven van de tien vluchten uit te voeren. Dat bevestigde een woordvoerder van het luchtvaartbedrijf kort voor 6 uur deze ochtend aan Belga. De ochtend van deze tweede stakingsdag zijn meerdere vluchten van en naar Europese, Afrikaanse en Amerikaanse bestemmingen geannuleerd.

Lees meer »

“Blij met mijn overstap naar Bobcat”

In eerste provinciale van het damesbasketbal ontvangt Bobcat Wielsbeke dit weekend BBC P Heuvelland. De ploeg van Paulien Goemaere staat momenteel in de ruime middenmoot.
The post “Blij met mijn overstap naar Bobcat” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Computer en USB-sticks met veiligheidsplannen voor Olympische Spelen gestolen uit trein in Parijs

Een tas waarin een computer en twee USB-sticks met de veiligheidsplannen voor de Olympische Spelen in Parijs zaten, is maandagavond gestolen uit een trein in het station Gare du Nord in Parijs. Een ingenieur van de Parijse gemeenteraad wou maandagavond de trein naar huis nemen toen hij zijn tas verloor. Hij diende een klacht in bij het politiebureau van het

Lees meer »

Ruim 70 wapens in beslag genomen tijdens huiszoeking bij Franse acteur Alain Delon

Bij een huiszoeking in de woning van de Franse acteur Alain Delon in Douchy-Montcorbon, in het departement Loiret, zijn maar liefst 72 vuurwapens en meer dan 3.000 patronen in beslag genomen. Dat heeft het parket van Montargis dinsdag bekendgemaakt. De zwaar zieke acteur heeft “geen enkele toestemming om een vuurwapen te bezitten”, benadrukte het gerecht in een communiqué.

Lees meer »

Gelekte documenten onthullen criteria Russisch leger voor nucleaire aanval: “Drempel voor inzet van tactische kernwapens ligt lager dan verwacht”

De Russische drempel voor de inzet van tactische kernwapens ligt lager dan het land ooit publiekelijk heeft toegegeven. Dat blijkt uit geheime militaire documenten die de Britse zakenkrant de ‘Financial Times’ heeft ingezien. Experts die de documenten bekeken en controleerden, bevestigen de echtheid ervan. Dit zijn de criteria voor een Russische nucleaire aanval.

Lees meer »

Een pilletje dat je langer jong houdt? Vlaamse maakt de allereerste

Het sneeuwklokje en de geitenruit: ze doen samen iets wonderlijks in de strijd tegen veroudering. De Limburgse Ann Beliën (56) zag het al bij wormpjes, vissen en muizen, maar nu ook – voor het eerst – bij mensen. Komt de eerste revolutionaire antiverouderingspil er na een persoonlijke tegenslag? “Papa wilde niet per se langer leven, wel kwalitatiever. Het frustreerde me

Lees meer »

Biden ontmoet vrouw en dochter van Navalny: “Geweldig hoe jullie zijn werk verderzetten”

Amerikaans president Joe Biden heeft donderdag een ontmoeting gehad met Joelia en Dasha Navalnaja, de vrouw en dochter van Aleksej Navalny. De Russische oppositieleider overleed vorige week in een Russische strafkolonie. Biden betuigde zijn medeleven en sprak bewondering uit voor Navalny’s “ongelooflijke moed”. Ook kondigde hij aan dat de Verenigde Staten nieuwe sancties zullen nemen tegen Rusland.

Lees meer »